Δήμητρα Γαλάνη - Η εξομολόγηση για την απώλεια του Παύλου Σιδηρόπουλου: «Τζάμπα “έφυγε”...»

«Δεν του άξιζε αυτό...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δήμητρα Γαλάνη - Η εξομολόγηση για την απώλεια του Παύλου Σιδηρόπουλου: «Τζάμπα “έφυγε”...»

Η Δήμητρα Γαλάνη παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην Δώρα Αναγνωστοπούλου για την εκπομπή Mega Stories. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια υποδέχτηκε τη δημοσιογράφο στο «καταφύγιό» της στη Νάξο και μίλησε για όλα: Για τη φιλία της με την Χαρούλα Αλεξίου, για άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής, καθώς και για την απώλεια του Παύλου Σιδηρόπουλου. Ο «πρίγκιπας της ροκ» έφυγε νέος από τη ζωή, ωστόσο δεν ξεχάστηκε μέχρι σήμερα απ' όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

«Το Columbia είχε δύο στούντιο, το Α και το Β. Εγώ τελείωσα με το Α και μπήκε ο Παύλος για εγγραφή στο Β, συναντηθήκαμε στο χολ και μου είπε: “Δεν έρχεσαι ρε Δήμητρα; Έχω ένα τραγούδι που θέλω να το πει μία γυναικεία φωνή”. Τότε οι εταιρείες είχαν αποκλειστικά συμβόλαια, αλλά δεν το σκέφτηκα και τραγουδήσαμε μαζί, μετά δεν έδινε την άδεια η εταιρεία δίσκων που μου είπαν. Του είπα να μην γράψει το όνομά μου και έτσι βγήκε ο δίσκος», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Γαλάνη.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Γαλάνη: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω παιδί, παρά...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Γαλάνη για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

«Οι πιτσιρικάδες το ανακάλυψαν χωρίς να κάνω καμία προσπάθεια και έρχονταν να μου πουν για το τραγούδι του Παύλου, κοίτα να δεις τα παιδιά. Τζάμπα “έφυγε” ο Παύλος, ήταν κρίμα και δεν του άξιζε αυτό. Δεν έχει σταματήσει να υπάρχει. Ο Παύλος είναι εδώ, παρών. Είναι καταπληκτικό. Δεν είχε τελειώσει αυτό που έπρεπε να κάνει» εξομολογήθηκε εν συνεχεία η Δήμητρα Γαλάνη.