Παναγιώτης Ταχτσίδης: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατά της Ζέτας Θεοδωροπούλου - «Θέλω μόνο τα παιδιά μου να...»

Οι πρώτες δηλώσεις και η αποκάλυψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παναγιώτης Ταχτσίδης: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατά της Ζέτας Θεοδωροπούλου - «Θέλω μόνο τα παιδιά μου να...»

Τίτλοι τέλους στο γάμο του Παναγιώτη Ταχτσίδη και της Ζέτας Θεοδωροπούλου. Την είδηση έκανε γνωστή η μελαχρινή καλλονή μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram όπου προχώρησε μάλιστα σε αποκαλύψεις σχετικά με το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα τους με το οποίο μάλιστα είχαν παράλληλη σχέση.

Ο ποδοσφαιριστής από μεριάς του δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση σχετικά, αφού επιθυμεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι σήμερα 12/6 όμως, που μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Τι είπε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης για το διαζύγιο με την Ζέτα Θεοδωροπούλου

«Ισχύει ότι έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Δε θα μιλήσω ούτε τώρα. Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου και να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα» είπε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Ο ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε την Ζέτα Θεοδωροπούλου, πρώην μοντέλο και επιχειρηματία, στις 25 Ιουνίου 2016 στο Ναύπλιο, γενέτειρα του ποδοσφαιριστή, ενώ την ίδια μέρα βάφτισαν και την κόρη τους, η οποία πήρε το όνομα της μητέρας του Ταχτσίδη, Αφροδίτη. Στις 7 Ιουλίου 2018 το ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδί του, που είναι αγόρι και πήρε το όνομα Κωνσταντίνος. Την 1η Αυγούστου 2019, το ζευγάρι απέκτησε το τρίτο του παιδί, που είναι αγόρι.

Να σημειώσουμε πως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει προχωρήσει την προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται από πέρυσι με τα χρώματα της ομάδας της ρουμανικής πόλης Κλουζ, όπου γνώρισε και την ερωμένη του, ταξίδεψε μαζί της την περασμένη Παρασκευή σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Στην είδηση αυτή απάντησε έμμεσα η Ζέτας Θεοδωροπούλου μέσα από το προφίλ της στο Instagram.