Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την χθεσινοβραδινή του έξοδο - «Ήταν μία εικόνα μαγική»

Η ανάρτηση που έγινε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την χθεσινοβραδινή του έξοδο - «Ήταν μία εικόνα μαγική»

Κατά την έναρξη της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 σήμερα Τετάρτη 12/3, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην χθεσινοβραδινή του έξοδο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την όμορφη στιγμή που έζησε, βλέποντας την θάλασσα που ήταν τόσο ήρεμη σαν λίμνη.

Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά, πήγε για μπάνιο και έμεινε στην θάλασσα στην Βουλιαγμένη μέχρι τις 10 η ώρα το βράδυ. Βέβαια, δεν ήταν μόνος του...

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το βράδυ του

«Παιδιά χθες πήγα για μπάνιο και έφυγα από την θάλασσα 10 το βράδυ κάτω στη Βουλιαγμένη. Ήταν μία πολυτέλεια, ήταν μία εικόνα μαγική σαν λίμνη, ήταν παιδάκια με γονείς και κάνανε μπάνιο στις 10 το βράδυ τι ωραία εικόνα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης: Λιάγκας και Αντωνά μαζί σε γνωστή παραλία του Πόρου - Το καυτό μπικίνι και οι φωτογραφίες που τους πρόδωσαν

Μαζί με την Μαρία Αντωνά και φίλους

Ο παρουσιαστής ωστόσο, δεν ήταν μόνο του! Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά απόλαυσαν τη βραδιά με μεγάλη παρέα. Τα αποκαλυπτήρια έκαναν αυτή τη φορά οι ίδιοι, με τον παρουσιαστή (που σπάνια δημοσιοποιεί τις βραδινές εξόδους του) να ανεβάζει φωτογραφία με τη μαγευτική θέα και γράφει με νόημα «Νύχτες όπως και αυτή...», ενώ η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός ήταν εκείνη που παραδέχτηκε πως ήταν μαζί.

undefined

Η Μαρία Αντωνά από την πλευρά της ανέβασε ένα κερί, «προδίδοντας» την ρομαντική κατάσταση που τους περιβάλλει, ενώ μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν τα tags όπου φιγουράρει το όνομα του Γιώργου Λιάγκα. Μαζί τους ήταν αλλά δύο ζευγάρια, εκείνα της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη, καθώς και της Λεάννας Μάρκογλου με τον Πάνο Καλίδη, με τους οποίους και κάνουν κολλητή παρέα το τελευταίο διάστημα.

undefined