Λευτέρης Σουλτάτος: Εξελίξεις με την υγεία του 4 ημέρες μετά την νοσηλεία του - Στο πλευρό του η Βάσω Λασκαράκη

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί του Σαββάτου 8/6 με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Βέβαια, δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει με την υγεία του.

«Και κάπως έτσι τα σχέδια άλλαξαν για το 4ημερο αυτό. Τρίτη μέρα και συνεχίζουμε. Δεν προλαβαίνω να απαντάω και στο δικό του κινητό. Όλα καλά εδώ», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση της - δείτε εδώ την φωτογραφία τους μέσα από το νοσοκομείο.

Πήρε εξιτήριο ο Λευτέρης Σουλτάτος

Ο Λευτέρης Σουλτάτος πριν μερικές ώρες με νέα ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης.

«Βγήκαμε! Επιτέλους όλα καλά! Ευχαριστώ για τα χιλιάδες μηνύματα σας φυσικά και δεν προλαβαίνω να απαντήσω. Αλλά πιο πολύ ευχαριστώ το προσωπικό όλο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο. Τελικά τα δημόσια νοσοκομεία μπορεί να υστερούν σε εξοπλισμό, αλλά το συγκεκριμένο έχει το καλύτερο προσωπικό! Σας ευχαριστώ! Και εσένα κύριες Λαλλιώτη είσαι φοβερός», έγραψε στην ανάρτηση του ο γνωστός σεφ.

Λευτέρης Σουλτάτος νοσοκομείο

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση στις κάμερες πριν την νοσηλεία του

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έδωσαν το παρών στην 7η απονομή των Bar Restaurant Awards με την κάμερα του Happy Day να τους αποσπάει δηλώσεις, που προβλήθηκαν την Τρίτη 21/5.

«Είναι μια βραδιά γαστρονομίας, είναι γιορτή για εμάς τους μαγείρους όλα αυτά τα event και ήρθαμε να το χαρούμε, μαζί με εσάς να το διασκεδάσουμε. Βεβαίως στο σπίτι έρχεται η Βάσω στην κουζίνα να καθαρίσει, Μαγειρεύει τέλεια», είπε αρχικά ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος ρώτησε: «Έχει τύχει να δοκιμάσετε κάτι που έχει φτιάξει η Βάσω, να μην σας άρεσε, αλλά εκείνη την ώρα να μην το είπατε άμεσα

«Δεν ήρθαμε εδώ να μας κλείσεις το σπίτι, κούκλα μου», απάντησε η Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε εδώ το βίντεο.