Νικηφόρος: «Αυτό που μου είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν σκληρό! Αν γινόταν αυτή η κριτική σήμερα...»

«Εναι πολύ σοβαρό για ένα παιδί σε εκείνη την ηλικία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικηφόρος: «Αυτό που μου είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν σκληρό! Αν γινόταν αυτή η κριτική σήμερα...»

Ο Νικηφόρος καλεσμένος την Δευτέρα 11/6 στην εκπομπή The 2night show, μίλησε για την κριτική που του είχε κάνει η Κατερίνα Γκαγκάκη όταν είχε λάβει συμμετοχή στο X-Factor. Συγκεκριμένα, από την θέση του κριτή, του είχε πει πως δεν τον ήθελε νικητή του μουσικού σόου.

Αφορμή για να αναφερθεί αυτό το γεγονός από το παρελθόν, σήμερα, στάθηκε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την διαδρομή του που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1+, με τίτλο "Promise".

Η αναφορά του Νικηφόρου στην Κατερίνα Γκαγκάκη

«Μου είπε ότι έχει όπως έχει φανταστεί κι έχει δει το X-Factor σε όλον τον κόσμο, δεν θα ήθελε να βγει κάποιος σαν κι εμένα νικητής. Ήταν σκληρό. Δεν το επιστρέφω, συνέβη απλά. Δεν θέλω να το χρησιμοποιώ, ήταν μέσα στη διαδικασία. Ένα κεφάλαιο της ζωής μου, έτσι ξεκίνησα. Σε εκείνη την ηλικία είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, ήμουν 21.

Είναι μέσα στη διαδικασία, αυτό σε εξελίσσει γιατί πρέπει να κάνεις μία πορεία για να φτάσεις στο σημείο αυτό που τραγουδάς να περνά από κάτω. Αν δεν έχεις βιώματα ώστε να πείσεις τον από κάτω, δεν θα πείσεις κανένα. Θα πρέπει να έχεις αυτά τα βιώματα για να είσαι αυτός που θα είσαι όταν θα σε δει ο άλλος από κάτω», αποκάλυψε ο Νικηφόρος στο ντοκιμαντέρ για την ζωή του.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο τραγουδιστής αποκάλυψε περισσότερα για την συνάντηση του με την Κατερίνα Γκαγκάκη πριν από δυο χρόνια.

Δείτε επίσης: «Είχαν βγάλει φήμες ότι ήμουν με την...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο Νικηφόρος για την προσωπική του ζωή

«Το θυμότανε! Κάποια στιγμή είχε βγει ένα δημοσίευμα και μου λέει "δεν είναι και τίποτα" και της λέω "όχι είναι πολύ σοβαρό". Σε ένα παιδί σε αυτή την ηλικία μπορεί να είναι σε συναισθηματική κατάσταση που μπορεί να μην αντέχει να το ακούσει και να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπάει. Βέβαια, αν είσαι φτιαγμένος για να κάνεις αυτή τη δουλειά, θα αντέξεις, αλλά το λέω την περίπτωση για κάποιον που είναι πιο αδύναμος. Αν γινόταν αυτές οι κριτικές σήμερα με τα politically correct...Υπάρχει τρόπος. Ο ίδιος ο Θεοφάνους είπε ότι τα έλεγε με πολύ σκληρό τρόπο», είπε ο Νικηφόρος.

«Δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις του κριτές όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι. Μετά όμως μπορείς να πεις ότι θες. Ένιωθα ότι στο X-factor ήθελαν να με πιέσουν να αντιδράσω με τις κριτικές που άκουγα, αλλά εγώ δεν μιλούσα», συμπλήρωσε.