Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Ρομαντική έξοδος με θέα στη θάλασσα – Δείτε φωτογραφίες

Είναι αχώριστοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά να μην έχουν παραδεχτεί επίσημα ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο πυκνώνουν οι κοινές τους έξοδοι και «μαρτυρούν» πολλά... Άλλωστε μία κοινή φωτογραφία τους αγκαλιά με φόντο τη θάλασσα είχε «προδώσει» αρχικά αυτή τη σχέση, ενώ το βράδυ της Τρίτης 11/6 επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος».

Τελικά η θάλασσα φαίνεται ότι τους πάει πολύ. Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά απόλαυσαν τη βραδιά σε παραλιακό μέρος, με μεγάλη παρέα. Τα αποκαλυπτήρια έκαναν αυτή τη φορά οι ίδιοι, με τον παρουσιαστή (που σπάνια δημοσιοποιεί τις βραδινές εξόδους του) να ανεβάζει φωτογραφία με τη μαγευτική θέα και γράφει με νόημα «Νύχτες όπως και αυτή...», ενώ η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός ήταν εκείνη που παραδέχτηκε πως ήταν μαζί.

Οι κοινές αναρτήσεις του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά από την πλευρά της ανέβασε ένα κερί, «προδίδοντας» την ρομαντική κατάσταση που τους περιβάλλει, ενώ μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν τα tags όπου φιγουράρει το όνομα του Γιώργου Λιάγκα. Μαζί τους ήταν αλλά δύο ζευγάρια, εκείνα της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη, καθώς και της Λεάννας Μάρκογλου με τον Πάνο Καλίδη, με τους οποίους και κάνουν κολλητή παρέα το τελευταίο διάστημα.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκαναν Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά:

Γιώργος Λιάγκας έξοδος Μαρία Αντωνά

Γιώργος Λιάγκας έξοδος Μαρία Αντωνά

Πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις

Κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι είναι μαζί. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά ταξίδεψαν στον Πόρο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κι έκαναν ακόμα μια κοινή δημόσια εμφάνιση, με τα κοινά φωτογραφικά ντοκουμέντα να λένε πάλι όλη την ιστορία.

Η κοινή εξόρμηση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά προδόθηκε όταν η πρώην συνεργάτιδα του Happy Day δημοσίευσε μια φωτογραφία σε μια ξαπλώστρα του νησιού, ενώ λίγες ώρες μετά από το ίδιο σημείο ανέβασε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.