Πέτρος Λαγούτης: Τα χάδια της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ στα μπουζούκια - Τα σπάνια νυχτοπερπατήματα του ζευγαριού

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες. Δεν τους αρέσει τα προβάλλουν την προσωπική τους ζωή γενικότερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρύβονται.

Πρόσφατα, όμως, ξεπόρτισαν και βρέθηκαν, μάλιστα, στα μπουζούκια όπου διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr συγκεκριμένα τους εντόπισε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανατζής, η Έλλη Κοκκίνου και η Κόνι Μεταξά. Πόζαραν χαμογελαστοί, με την ηθοποιό να χαϊδεύει τον καλό της στο πρόσωπο. Εκείνος φορούσε γκρι πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, ενώ εκείνη ένα πολύ ιδιαίτερο λευκό τοπ, χωρίς μανίκια, με ενσωματωμένο κορσέ που αναδείκνυε την σιλουέτα της.

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης - Μυρτώ Αλικάκη: 9 χρόνια χωρισμένοι - Η αλήθεια για το πως γνωρίστηκαν και γιατί διαλύθηκε ο γάμος τους

Η σπάνια έξοδος του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ στα μπουζούκια

Λαγούτης Φεντόρουφ μπουζούκια

Λαγούτης Φεντόρουφ έξοδος

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε πει για την συνεργασία με την καλή του: «Γιατί να μην συνεργαζόμουν με την Μάρθα; Και βέβαια θα το έκανα. Αν με έναν άνθρωπο είσαι κοντά, είτε φίλος είναι, είτε σύντροφος, στη δουλειά μας αυτό είναι πλεονέκτημα, γιατί αυτομάτως γνωρίζει ο ένας τους κώδικες του άλλου», συμπληρώνοντας:

«Από την αρχή είπα ότι είναι ωραία κοπέλα, αλλά μου έκανε εντύπωση η υποκριτική της δεινότητα, η προσωπικότητά της, το θράσος – με την καλή έννοια – που έβγαλε στα γυρίσματα. Ήταν μία ωραία περίπτωση ανθρώπου, και μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους».

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και τους γιους του

Όσον αφορά τον χρόνο που προστάτευε τη σχέση τους ανέφερε: «Με τις δουλειές που κάνουμε, το γεγονός ότι βγαίνεις με έναν άνθρωπο στην αρχή, δεν σημαίνει ότι θα είστε μαζί και στην πορεία... Μέχρι να είσαι σίγουρος το προστατεύεις».