Δούκισσα Νομικού - Σημαντική ημέρα για εκείνη και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη: «7 χρόνια η γυναίκα σου, 10 χρόνια το κορίτσι σου»

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 στη Μύκονο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Επέτειο γάμου 7 χρονών για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς σαν σήμερα (10 Ιουνίου), το 2017 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ στη Μύκονο. Το ζευγάρι είχε επιλέξει να μοιραστεί αυτή την ευτυχισμένη στιγμή με λίγους ανθρώπους, κυρίως συγγενείς και φίλους.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης γενικά κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, καθώς στα δέκα χρόνια που είναι μαζί μοιράζονται σπάνια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Όταν αυτό συμβαίνει, είναι από την πλευρά της παρουσιάστριας και πρώην Σταρ Ελλάς, που δεν κρύβει την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του και δίπλα στα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει, την Αναστασία και τον Σάββα.

Δείτε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Συγκινημένη στο γήπεδο βλέποντας τον Ολυμπιακό - «Το είδε και ο Σάββας Θεοδωρίδης»

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για την επέτειο γάμου

Με αφορμή την επέτειο γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Δούκισσα Νομικού έσβησε μία ιδιαίτερη τούρτα που έχει σημειωμένη την ημερομηνία τους, ήταν βαμμένη στα κόκκινα (για χάρη του Ολυμπιακού) και έγραφε: «7 χρόνια παντρεμένοι! Στα 100 μωρό μου».

Η Δούκισσα Νομικού σημείωσε από την πλευρά της: «Χρόνια μας πολλά μωρό μου! 7 χρόνια η γυναίκα σου, 10 χρόνια το κορίτσι σου. Μέχρι να γίνω γιαγιάκα θέλω να μου κρατάς το χέρι». Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού επέτειος γάμου