Μαριάννα Κιμούλη: Η «Μαρίκα» από τις «Ψυχοκόρες», τα χρόνια στο Λονδίνο και οι γονείς της, Γιώργος Κιμούλης & Μαρία Δαμανάκη

Το «παράπονο» της Ελένης Μενεγάκη από την πρωταγωνίστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου (δεξιά): NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου (δεξιά): NDP Photo Agency

Η Μαριάννα Κιμούλη ήταν η σημερινή καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως «Μαρίκα» μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», μίλησε για τις σπουδές της στο Λονδίνο καθώς και για το «φάντασμα» των γονιών της, Γιώργου Κιμούλη και Μαρίας Δαμανάκη.

«Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και ξέρεις τι σκεφτόμουν; Δεν θα πω για τη μαμά σου γιατί δεν είμαι στον πολιτικό χώρο, αλλά τον μπαμπά σου, περιέργως, δεν τον έχω κάνει ποτέ συνέντευξη», είπε με ένα μικρό «παράπονο» η Ελένη Μενεγάκη μόλις υποδέχτηκε την Μαριάννα Κιμούλη, αλλά του έστειλε την αγάπη της αμέσως μετά.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Κιμούλη: «Η κάθε ιστορία τελειώνει με...» - Το spoiler για το φινάλε της σειράς, Ψυχοκόρες

Μαριάννα Κιμούλη: «Δεν μεγάλωσα με το “φάντασμα” του πατέρα και της μητέρας μου»

Η Μαριάννα Κιμούλη μίλησε αμέσως μετά για τις σπουδές της, καθώς και για το γεγονός ότι έπιασε δουλειά παράλληλα, σε ένα απ' τα μεγαλύτερα δίκτυα της Αγγλίας. «Πήγα στο Λονδίνο 17 χρονών, σπούδασα και θεατρολογία και ταυτόχρονα και υποκριτική. Έμεινα πέντε χρόνια. Πήγα πολύ μικρή, ταυτόχρονα δούλευα για το BBC, τα έκανα λίγο όλα μαζί, ίσως πιο νωρίς απ' όσο θα μπορούσα. Εκεί είχα την αδερφή μου, αλλά δεν με γνώριζε κάποιος. Το πάλεψα πολύ», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Από τριών χρονών έλεγα ότι θα γίνω ηθοποιός. Αυτό που μου άρεσε λιγότερο στην παράσταση ήταν η υπόκλιση γιατί ήμουν εσωστρεφής, αλλά με μάγεψε όλο το υπόλοιπο. Μου αρέσει να εκτίθεμαι, αλλά στη δουλειά μου, και θεωρώ πως είναι πολύ ανθρώπινο. Όταν ήρθα στην Ελλάδα είχα άγνοια κινδύνου. Οι γονείς μου δεν αντιμετώπισαν τον εαυτό τους ως κάτι άλλο από ότι οι γονείς των φίλων μου, οπότε δεν μεγάλωσα με το “φάντασμα” του πατέρα και της μητέρας μου. Είπα πως θα γυρίσω, θα το κάνω και θα διεκδικήσω πάλι τον χώρο μου», ανέφερε στη συνέχεια η Μαριάννα Κιμούλη.

«Οι "Ψυχοκόρες" ήταν μεγάλο σχολείο»

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια, η Μαριάννα Κιμούλη δήλωσε μεταξύ άλλων: «Από τότε που βγήκα από τη σχολή είμαι συνέχεια στο θέατρο, μόνο φέτος για τις “Ψυχοκόρες” έκανα μία παύση. Την χειμερινή περίοδο θα είμαι σε μία παράσταση, αλλά μπορεί και στην τηλεόραση ξανά. Θεωρώ πως είναι απαραίτητο να τα κάνεις και τα δύο. Στις “Ψυχοκόρες” έμαθα πολλά, ήταν μεγάλο σχολείο. Είχα ακούσει σαν όρο τις "ψυχοκόρες", δεν ήξερα όμως πολλά. Ανακάλυψα περισσότερα πράγματά για τις ψυχοκόρες μέσα από τη σειρά».