Κώστας Φραγκολιάς: «Και πριν χωρίσουν, ο Άρης...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Μαρίας Αντωνά

«Έχω καιρό να δω τη Μαρία, αλλά την ακούω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς: «Και πριν χωρίσουν, ο Άρης...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Μαρίας Αντωνά

Η κάμερα και η δημοσιογράφος της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησαν τον Κώστα Φραγκολιά στον δρόμο και ο ίδιος στάθηκε να απαντήσει στις διάφορες ερωτήσεις τους. Κάποιες από αυτές αφορούσαν την προσωπική ζωή της φίλης του, Μαρίας Αντωνά, για την οποία οι φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα οργιάζουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο ίδιος έχει ρόλο στη σχέση του φημολογούμενου ζευγαριού (δείτε εδώ αναλυτικά), ωστόσο δεν επιθυμεί να κάνει κάποια σχετική δήλωση εάν δεν απαντήσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι μέχρι στιγμής το αποφεύγουν (δείτε εδώ την διπλωματική απάντηση της δημοσιογράφου).

Η απάντηση του Κώστα Φραγκολιά για την φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά

«Τώρα τι περιμένεις; Να κάτσω εγώ να επιβεβαιώσω αν είναι ή όχι; Στόμα έχουν, ειδικά ο Γιώργος έχει και πρόσβαση και μπορεί να μιλήσει. Εγώ δεν πρόκειται να πω κάτι. Έχω καιρό να δω τη Μαρία, αλλά μιλάμε αρκετά στο τηλέφωνο, αλλά την ακούω μια χαρά. Θα πρέπει να τους δω μαζί και αν είναι μαζί να πω αν μου ταιριάζουν», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με το γεγονός πως δεν έχει πια επικοινωνία με τον πρώην της φίλης του, Άρη Σοϊλέδη, και απάντησε: «Δεν έχω κόψει εγώ την επαφή με τον Άρη Σοϊλέδη, ο Άρης την έχει κόψει. Δεν γνωρίζω γιατί. Και πριν χωρίσουν, από την εποχή που ήταν η Μαρία στο παιχνίδι, είχαν σπάσει λίγο οι σχέσεις μας».

Κι ενώ κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις έντονες φήμες που εδώ και λίγο καιρό τους θέλουν μαζί νέες φωτογραφίες που έφεραν οι ίδιοι στο φως της δημοσιότητας μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, πρόδωσαν πως πέρασαν μαζί το διήμερο των εκλογών. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά ταξίδεψαν στον Πόρο για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κι έκαναν ακόμα μια κοινή δημόσια εμφάνιση, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και δίνοντας τροφή για σχόλια στις τηλεοπτικές εκπομπές της Δευτέρας 10/6.

Το ρεπορτάζ, μάλιστα, της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day ανέφερε χαρακτηριστικά πως η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός περνά μια πολύ καλή περίοδο στην ζωή της.

Η κοινή εξόρμηση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά προδόθηκε όταν η παλιά συνεργάτιδα του Happy Day δημοσίευσε μια φωτογραφία σε μια ξαπλώστρα του νησιού ενώ λίγες ώρες μετά από το ίδιο σημείο ανέβασε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Οι κοινές αναρτήσεις Λιάγκα - Αντωνά από το νησί

«Σημασία έχει ότι η Μαρία και ο Γιώργος πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο στον Πόρο και πολύ καλά έκαναν. Είναι ωραίο ζευγάρι, αν είναι ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA με τον Δημήτρη Παπανώτα να προσθέτει «Όσες έχουν κάτσει σε αυτή την καρέκλα, κάποια στιγμή το έχουν το μωράκι αγκαλιά», αναφερόμενος στην ξαπλώστρα του γνωστού ξενοδοχείο που διέμειναν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά.