Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τι φόρεσε στην συναυλία των Coldplay - Στο πλευρό της ο Χρήστος Μάστορας

Ο γνωστός τραγουδιστής έκλεψε τις εντυπώσεις με το συγκλονιστικό λευκό πουκάμισο, που επέλεξε, με κόκκινα έντονα τριαντάφυλλα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τι φόρεσε στην συναυλία των Coldplay - Στο πλευρό της ο Χρήστος Μάστορας

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz: Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μπορεί να προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κρύβονται! Αντιθέτως, όσο περνάει ο καιρός τόσο και σε περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις τους απολαμβάνουμε μαζί.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 8/6 το ζευγάρι εθεάθη ανάμεσα στους 60.000 ανθρώπους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την συναυλία των Coldplay. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ δημοσίευσαν βίντεο από την μαγευτική βραδιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media και οι followers τους τους χάζεψαν πραγματικά...

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Μάστορας - Καληφώνη

Δείτε επίσης: Coldplay: Λογικά ήταν από... χρυσό - Πόσο κόστιζε ένα εισιτήριο για την συναυλία τους στην Ελλάδα

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω ανάρτηση του γνωστού μοντέλου, ο Χρήστος Μάστορας επέλεξε να φορέσει για την συγκεκριμένη έξοδο ένα τζιν κι ένα ολόλευκο πουκάμισο με έντονα κόκκινα τριαντάφυλλα (very nice choice, αν με ρωτάτε!) ενώ η Γαρυφαλλιά έβαλε ένα τζιν σορτσάκι κι ένα απλό αλλά πολύ εντυπωσιακό μαύρο t-shirt από πάνω, με διάφορα κοψίματα! Είναι ολοφάνερο πως δεν χρειάζεται να φορέσει κάτι άκρως εντυπωσιακό για να κλέψει την παράσταση, το κάνει έτσι κι αλλιώς.

Αξίζει να σημειωθεί πως συναυλία άρχισε λίγη ώρα αφότου έδυσε ο ήλιος, κάνοντας το σκηνικό ακόμη πιο εντυπωσιακό, ενώ στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν κι άλλοι επώνυμοι όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα (δείτε εδώ φωτογραφίες), ο Ανδρέας Γεωργίου με την μέλλουσα γυναίκα του αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα.