Ράνια Τζίμα: «Τι υπονοούμενο; Πιο καθαρά δεν γίνεται να σας το πω!» - Η ειρωνική απάντηση στον Χρηστίδη στον αέρα του Mega

Όσα ειπώθηκαν τη βραδιά των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών 2024

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ράνια Τζίμα: «Τι υπονοούμενο; Πιο καθαρά δεν γίνεται να σας το πω!» - Η ειρωνική απάντηση στον Χρηστίδη στον αέρα του Mega

Την Κυριακή 9/6 είδαμε τη Ράνια Τζίμα να παρουσιάζει την εκπομπή του Mega για τη βραδιά των Ευρωεκλογών 2024 με την γνωστή δημοσιογράφο - παρουσιάστρια να έρχεται σε σύγκρουση με αρκετούς εκπροσώπους κομμάτων.

Αρχικά λοιπόν, η Ράνια Τζίμα δέχτηκε ''πυρά'' από την Έλενα Κουντουρά (δείτε εδώ τι σύνεβη) και στη συνέχεια ήρθε σε αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη σχετικά με το ποσοστό που πήρε το κόμμα μετά την καταμέτρηση των ψήφων (δείτε εδώ το τελικό exit poll).

Η ένταση της Ράνιας Τζίμα με τον Παύλο Χρηστίδη στον αέρα του Mega

Ρ.ΤΖ: Κύριε Χρηστίδη, τρίτοι. Τέλος, το 2 πάει περίπατο. Πολλές μονάδες κάτω η Νέα Δημοκρατία, δεν πήρατε κάτι

Π.Χ.: Κυρία Τζίμα, θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια και θα απαντήσω και στο υπονοούμενό σας

Ρ.ΤΖ.: Τι υπονοούμενο; Πιο καθαρά δεν γίνεται να σας το πω! Εννοούμενο, πεντακάθαρο...Μιλάτε για κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας και εσείς δεν παίρνετε τίποτα. Δηλαδή αναρωτιέμαι, μπαίνετε μέσα και λέτε ότι έχει καταρρεύσει η Νέα Δημοκρατία, αλλά το λέτε εσείς που δεν πήρατε τίποτα από όλο αυτό

Π.Χ.: Άρα δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο πάνελ. Αφού βγάλατε τα συμπεράσματά σας. Το σκέφτομαι πολύ καλά αυτό που λέτε και θα ήθελα να ξεκινήσω κάνοντας σχόλια, που μας αφορούν όλους!

Ο Παύλος Χρηστίδης (Αθήνα, 18 Απριλίου 1983) είναι Έλληνας πολιτικός και δικηγόρος. Είναι εκλεγμένος βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Την περίοδο 2015-2021 κατείχε τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ενώ το 2018-2021 την θέση του Εκπροσώπου Τύπου στο Κίνημα Αλλαγής. Επίσης, υπήρξε μέλος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων την περίοδο 2014-2019.

Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1983 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στο Άργος και στο Ναύπλιο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2009 εργάζεται αρχικά ως συνεργάτης και στη συνέχεια στο δικό του δικηγορικό γραφείο. Είναι παντρεμένος με την Νάντια Μητσάκου κι έχουν δύο κόρες.

Πηγή: Wikipedia