Βασίλης Κικίλιας: Έριξε την ψήφο του μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού - Εντυπωσίασε με το μακρύ φλοράλ φόρεμά της

Το μήνυμα του Υπουργού της Ν.Δ για τις Ευρωεκλογές 2024

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε και εκείνος μπροστά από την κάλπη την Κυριακή 9/6 με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να ρίχνει την ψήφο του στη Νέα Δημοκρατία ενόψει των Ευρωεκλογών 2024.

Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε ο Βασίλης Κικίλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram παρέπεμψε τον κόσμο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα συμπληρώνοντας το ευρωψηφοδέλτιο.

Ο Βασίλης Κικίλιας όπως βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες παρευρέθηκε στο εκλογικό κέντρο μαζί με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έκανε για μια ακόμη φορά μια κομψή εμφάνιση (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος τους).

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

«Σήμερα ψηφίζουμε. Στηρίζουμε την προσπάθεια του Πρωθυπουργού μας, @kyriakos_ , και της @neademokratia να φέρουν την Ελλάδα σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη. Η συμμετοχή των πολιτών στις σημερινές εκλογές αποτελεί ένα μήνυμα ενίσχυσης της δημοκρατίας, της Ευρώπης και της Ελλάδας», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας.


Μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και στην Μαρία Λεμονιά είχε δώσει ο Βασίλης Κικίλιας και μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού και την πατρότητα.

Στα πιο προσωπικά τώρα, η γνωριμία με την Τζένη Μπαλατσινού μπορείς να πεις ότι άλλαξε την ζωή σου;

Αυτό είναι μια αλήθεια. Μεγάλωσα σε μία μεσοαστική οικογένεια όπου κυριαρχούσε η έννοια της αγάπης και η σκέψη της δημιουργίας της δικής μου οικογένειας υπήρχε πάντα στο μυαλό μου. Ποτέ δεν είχα πει όμως «τώρα είναι η στιγμή». Αυτό έρχεται στην ζωή ξαφνικά, απρόσμενα κι όταν υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα. Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπώ, υπάρχει φροντίδα κι αλληλοσεβασμός.

Όλο αυτό ήρθε να ολοκληρωθεί και με την γέννηση του Παναγιώτη. Η οικογένεια διευρύνθηκε, δεδομένου ότι η Τζένη έχει τρία ακόμα υπέροχα παιδιά, με τα οποία είμαι καλός φίλος. Η σχέση μου με την Τζένη και η δημιουργία οικογένειας με εξέλιξαν ως άνθρωπο, με πήγαν παρακάτω, με έκαναν να ανακαλύψω πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν γνώριζα μέχρι πρότινος.