Μάριος Φραγκούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τραυματισμό του - «Η ανάρρωση θα πάρει αρκετό καιρό»

Τι συνέβη με τον γνωστό τενόρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 7/6 κυκλοφόρησε η είδηση για τη νοσηλεία του Μάριου Φραγκούλη στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα, που είχε ο γνωστός τενόρος. Για λόγους υγείας λοιπόν, έχουν ακυρωθεί οι πρόσφατες εμφανίσεις του καλλιτέχνη.

Το βράδυ του Σαββάτου 8/6 ο Μάριος Φραγκούλης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σχετικά με τον τραυματισμό του. Ο ίδιος ενημερώνει φίλους και θαυμαστές του, πως δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, χωρίς να αναφέρεται τι είδους τραυματισμό έχει ο τενόρος, ο ίδιος τονίζει πως θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά του καθήκοντα.

Δείτε επίσης: «Ένιωθα ότι με είχαν εγκαταλείψει» - Ο Μάριος Φραγκούλης αποκαλύπτει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

Η πρώτη ανάρτηση του Μάριου Φραγκούλη μετά το ατύχημά του

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ζητώ συγγνώμη για την πρόσφατη αναστάτωση και πρέπει να σας πω με το χέρι στην καρδιά πόσο εκτιμώ την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν μεγάλος, απλά η ανάρρωση θα πάρει αρκετό καιρό. Λυπάμαι πολύ για τις αναβολές των πρώτων συναυλιών μας με την Γιώτα Νέγκα και εύχομαι να σας συναντήσω σύντομα. Με πολλή αγάπη και πάντα σεβασμό, Μάριος», έγραψε ο Μάριος Φραγκούλης.


Η παραγωγή, που έχει αναλάβει τις εμφανίσεις του ανέφερε με επίσημη ανακοίνωση: «Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους», αναγράφεται στην ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα.