Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η επιθυμία της οικογένειάς της για την ημέρα της κηδείας

Που και πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών την Παρασκευή 7/6. Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από την ανάρτηση, που έκανε στα social media η ανιψιά της ηθοποιού, Άννα Στυλιανοπούλου (δείτε εδώ).

Το Σάββατο 8/6 η ανιψιά της αείμνηστης ηθοποιού επανήλθε με μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μεταφέροντας πληροφορίες για την ημέρα της κηδείας αλλά και την επιθυμία της οικογένειας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Η επιθυμία της οικογένειας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου για την κηδεία της

«Σε συνέχεια της απώλειας της αγαπημένης μας αδερφής, θείας και γιαγιάς, Δέσποινας Στυλιανοπούλου, θέλουμε να ενημερώσουμε τους ανθρώπους που την αγάπησαν και τη θαύμασαν ότι η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Α Νεκροταφείο Αθηνών την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 13.00. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο «Σπίτι του Ηθοποιού»», έγραψε η Άννα Στυλιανοπούλου.

Νωρίτερα, η ανιψιά της ηθοποιού παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μιλώντας για την κατάσταση της Δέσποινας Στυλιανοπούλου τους τελευταίους μήνες πριν φύγει από τη ζωή: «Η θεία μας δεν έπαψε ποτέ να είναι η χαρά της ζωής και την ελπίδα ότι ότι όλα θα πάνε καλά. Μέχρι πριν από δύο μήνες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, έγραφε ένα καινούργιο βιβλίο, ήταν χαρούμενη. Είχε πέσει βέβαια σωματικά. Αυτό ήταν και φυσιολογικό λόγω της ηλικίας της, αλλά παρ' όλα αυτά αισθανόταν σαν ένα κοριτσάκι 18 χρονών, δεν είχε συνείδηση της ηλικίας της και δεν ήθελε να θυμάται πόσο χρονών είναι», (δείτε εδώ το βίντεο).