Νατάσσα Μποφίλιου: «Ένιωθα μέσα μου ότι υπάρχουν πράγματα που μάλλον δεν θα βρω κανέναν για να τα μοιραστώ»

Συγκλονίζει μιλώντας για τα στερεότυπα που αντιμετώπισε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νατάσσα Μποφίλιου: «Ένιωθα μέσα μου ότι υπάρχουν πράγματα που μάλλον δεν θα βρω κανέναν για να τα μοιραστώ»

Η Νατάσσα Μποφίλιου ήταν καλεσμένη το Σάββατο 8/6 στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται με την τραγουδίστρια να μιλάει για τα στερεότυπα, που υπάρχουν στον χώρο της και τα βίωσε από την αρχή της καριέρας της (δείτε εδώ την ηλικία της και πως γιόρτασε τα γενέθλιά της).

Οι δηλώσεις της Νατάσσας Μποφίλιου για τα στερεότυπα που αντιμετώπισε

«Όλοι έχουμε δεσμά. Εγώ είχα πολλούς ανθρώπους πρότυπα και ήθελα να υπηρετήσω την αξία των ανθρώπων, που εμπνεύστηκα. Νομίζω ότι απαλλάχτηκα πλήρως από αυτά τα δεσμά, όταν κατάλαβα ακριβώς τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Είδα ότι αυτό που θέλω να είμαι πραγματικά στη ζωή μου είναι ένας άνθρωπος ελεύθερος, να πιστεύει, να αγωνίζεται και να μιλάει για αυτό. Αυτή είναι η ενηλικίωση ενός ανθρώπου.

Στο σχολείο δεν ήμουν δημοφιλής, ήμουν λίγο ανατρεπτική και ασυμβίβαστη. Ήμουν ένα παιδί που η αισθητική μου, αυτά που μου άρεσαν να κάνω, δεν ταίριαζαν πάρα πολύ και δεν κούμπωναν με τις νόρμες και με άλλα παιδιά. Όταν είσαι μικρός, δεν το καταλαβαίνεις ακριβώς. Ήταν για μένα μια περιθωριοποίηση. Μπορεί να μην συνέβαινε στη δημόσια εικόνα, γιατί πάντα ήμουν κοινωνική, αλλά μέσα μου ένιωθα ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που μάλλον δεν θα βρω κανέναν για να τα μοιραστώ.

Μετά έρχεται η κοινωνία γιατί και εγώ είμαι μια γυναίκα, όπως έχουμε μεγαλώσει όλες, η οποία σου φοράει συνεχώς στερεότυπα και καπέλα. Το αντιμετώπισα πολύ έντονα όταν ήρθε η ώρα να βγω στη δουλειά. Χρειάζεσαι χρόνο για να απαλλαγείς από αυτά τα καλούπια», είπε η Νατάσα Μποφίλιου.