Μαρία Καρλάκη: «Έχω μιλήσει με παιδοψυχολόγο και...» - Νέες αποκαλύψεις για την απουσία του βιολογικού πατέρα του γιου της

«Άμα θελήσει κάποτε να έρθει να δει το παιδί του, δεν έχει δικαίωμα νομικά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Καρλάκη: «Έχω μιλήσει με παιδοψυχολόγο και...» - Νέες αποκαλύψεις για την απουσία του βιολογικού πατέρα του γιου της

Η Μαρία Καρλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή I Love Σουκου. Όσα δήλωσε η τραγουδίστρια προβλήθηκαν το Σάββατο 8/6 με την ίδια να ''σπάει'' για μια ακόμα φορά τη σιωπή της σχετικά με τις σχέσεις που έχει με τον πατέρα του γιου της.

Από την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Μαρία Καρλάκη είχε αναφέρει, πως θα μεγαλώσει μόνη της το παιδί της. Η κατάσταση αυτή φαίνεται πως δεν άλλαξε από τη γέννηση του μικρού της και μετά.

Σήμερα, η τραγουδίστρια έχει επισκεφθεί ειδικούς έχοντας αποφασίσει να μεγαλώσει τον γιο της χωρίς τον βιολογικό του πατέρα και μάλιστα να κάνει όσες κινήσεις περνάνε από το χέρι της για να τον προστατέψει.

Δείτε επίσης: Μαρία Καρλάκη: Οι δύο ηχηρές απουσίες από τη βάφτιση του γιου της στη Μυτιλήνη - «Μακριά κι αγαπημένοι»

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη για τον πατέρα του γιου της

«Δεν θυμάμαι πως είναι η ζωή πριν το παιδί μου, το λέω και ανατριχιάζω. Έχω έρωτα με τον γιο μου, τρελαίνομαι. Ο πατέρας του δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου μετά από όσα δήλωσα για εκείνον, αλλά και γιατί να το κάνει; Δηλαδή να μου πει τι; Να θίχτηκε; Ωραίο αυτό, όχι δεν έχει επικοινωνήσει και δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να το κάνει από τη στιγμή που δεν θέλει να υπάρχει στις υποχρεώσεις φυσικές και οικονομικές.

Να σου πω και κάτι, εγώ δεν έχω μάθει όχι μόνο να παρακαλάω, αλλά δεν περιμένω το τοστ να ψηθεί, το τρώω ωμό. Δεν λειτουργώ έτσι, με το ζόρι δεν κάνεις κανέναν και δεν μου αξίζει ούτε σε μένα, ούτε στον γιο μου τέτοια συμπεριφορά. Οπότε καλύτερα που είναι μακριά μας και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, που το είχα πει από το πρώτο τρίμηνο σε κάποια συνέντευξη, αυτό και είναι. Ο πατέρας του παιδιού θα είναι αυτός που θα το μεγαλώσει, οπότε ο τίτλος πατέρας δεν του ανήκει.

Δεν έχω επικοινωνία με κανέναν από την οικογένειά του, ευτυχώς. Άμα θελήσει κάποτε να έρθει να δει το παιδί του, που είναι βιολογικός πατέρας, δεν έχει δικαίωμα νομικά αλλά εγώ θα τον αφήσω να το δει. Δεν έχω κανένα θέμα. Δεν έχει καμία επαφή μαζί εδώ και μήνες, όλα καλά όμως. Στο παιδί θα πω την αλήθεια μεγαλώνοντας, έχω μιλήσει με παιδοψυχολόγο και αυτό είναι το σωστό γιατί αλλιώς το παιδί θα μεγαλώσει με θέματα», είπε η Μαρία Καρλάκη.