Σίσσυ Χρηστίδου για σχέση Γιώργου Λιάγκα και Μαρίας Αντωνά: «Είχε έρθει μήνυμα στο κινητό από άνθρωπο της τηλεόρασης ότι...»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου για σχέση Γιώργου Λιάγκα και Μαρίας Αντωνά: «Είχε έρθει μήνυμα στο κινητό από άνθρωπο της τηλεόρασης ότι...»

To ρεπορτάζ που θέλει την Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα σε σχέση σχολίασαν σήμερα Σάββατο 8/6 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA. Με αφορμή βίντεο που προβλήθηκε με την φωτογραφία τους από κοινή έξοδο αλλά και στη συνέχεια τις δηλώσεις της Μαρίας στην κάμερα, έγινε ακόμα μια αποκάλυψη για το ειδύλλιο αυτό.

Το λόγο συγκεκριμένα πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου όπου αφού σχολίασα πως όλα δείχνουν ότι αυτή η σχέση ισχύει από την στιγμή που δεν το διαψεύδουν, αποκάλυψε το μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό της για την σχέση αυτή.

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τη σχέση Μαρία Αντωνά - Γιώργος Λιάγκας

«Μου αρέσουν πολύ, ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Θέλετε να μου πείτε ότι μετά από αυτές τις δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά έχετε αμφιβολίες; Το είπε ξεκάθαρα η κοπέλα, τι άλλο να πει; Λέει "όπως βλέπετε περνάμε πολύ ωραία και κάνουμε παρέα". Τη ρωτάει ο δημοσιογράφος, "άρα δεν ισχύει ότι είστε ζευγάρι;" και απαντάει, "δε θέλω να πω κάτι παραπάνω".

Αν πάω εγώ με τον Κωνσταντίνο για φαγητό, και με αγκαλιάσει και έρθει ο δημοσιογράφος και με ρωτήσει, "συμβαίνει κάτι με τον Κωνσταντίνο;" και απαντήσω ότι δε θέλω να πω κάτι, τι θα καταλάβεις; Δε θα ήταν σαν να παραδέχομαι τη σχέση μου; Αλλιώς θα έλεγα, "καλέ τι λέτε; Είναι φίλος μου". Eγώ σε αυτά θέλω να είμαι πολύ προσεκτική, αλλά εδώ θεωρώ ότι είναι προφανές. Είχε πολλές ευκαιρίες αν ήθελε να το διαψεύσει! Για μένα, η αντίδρασή τους το επιβεβαιώνει», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Εγώ θέλω να σας πω, ότι πριν το ρεπορτάζ του Νάσου και την είδηση της Σταματίνας, είχε έρθει μήνυμα στο κινητό μου για αυτή τη σχέση. Ήρθε μήνυμα από άνθρωπο της τηλεόρασης ότι η Μαρία Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα είναι ζευγάρι. Εγώ αυτό δε θα έβγαινα να το πάρω πάνω μου και να πω ότι το ξέρω. Βγαίνει μετά ο Νάσος, μετά βγαίνει η Σταματίνα με το ρεπορτάζ και λένε όλοι "δε ξέρουμε". Από τις αντιδράσεις λοιπόν περιμένεις. Αν δεν ίσχυε, αυτές θα ήταν οι αντιδράσεις; Να συμφωνήσουμε στο ότι αν θέλεις μια σχέση να μείνει κρυφή, μένει; Αν θες μένει σε τέσσερις τοίχους, δεν κάνεις βόλτες».

Δείτε επίσης: Πότε και που γεννήθηκε ο έρωτας τους! Ο ρόλος του Κώστα Φραγκολιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, ήρθε η Σταματίνα...» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη για την Τσιμτσιλή

Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Ρομαντική έξοδος με θέα στη θάλασσα – Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Λιάγκας: Ήταν μαζί του στο πάρτι γενεθλίων του - Η παρουσία της Μαρίας Αντωνά που δεν αντιλήφθηκε κανείς

Μαρία Αντωνά: Μετακόμισε σε νέο διαμέρισμα δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα - Εξελίξεις για το νέο ειδύλλιο της πόλης

Ναταλία Γερμανού για σχέση Λιάγκα - Αντωνά: «Όταν έχεις μία σχέση με έναν διάσημο άντρα καλό είναι να μη...»

Κώστας Φραγκολιάς: «Πώς είναι όταν πας στην οικοδομή;» - Η σπόντα στον Άρη Σοϊλέδη και το σχόλιο για Λιάγκα και Αντωνά

Λιάγκας & Αντωνά: Μαζί στη ζωή μαζί και στο γυαλί; «Πρέπει να φέρω κι εγώ κάποιον εδώ του χρόνου να τα φτιάξω μαζί του», είπε η Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ ξέρω κι άλλη πολύ ωραία κυρία που...» - Η αποκάλυψη για τα προσωπικά του Γιώργου Λιάγκα