Έλλη Κοκκίνου: «Αισθάνομαι 27-30 χρονών» - Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της εντυπωσιακής τραγουδίστριας

«Θεωρώ ανόητο να κρύβει κάποιος την ηλικία του...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την Έλλη Κοκκίνου στη συνέντευξη τύπου της συνύπαρξης της τραγουδίστριας με τον Λευτέρη Πανταζή και την Κόνι Μεταξά με τις δηλώσεις να προβάλλονται την Παρασκευή 7/6.

Ανάμεσα σε όσα απάντησε η Έλλη Κοκκίνου μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις της για την ηλικία της, την οποία και δεν κρύβει! Μπορεί η τραγουδίστρια να αισθάνεται 27 - 30 χρονών, ωστόσο η πραγματική της ηλικία είναι 50 ετών.

Είναι γεγονός, πως όλα αυτά τα χρόνια η Έλλη Κοκκίνου μιλάει ανοιχτά και χωρίς δεύτερες σκέψεις για τον εαυτό της και την εικόνα της. Άλλωστε, η ίδια έχει αποκαλύψει σε άλλη συνέντευξή της το πρόβλημα υγείας της και το διατροφικό πλάνο που ακολουθεί για να αισθάνεται καλά με το σώμα της.

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου για την ηλικία της

«Είμαι 53 αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι πολύ πιο νέα, αισθάνομαι 27-30 χρονών. Θεωρώ ανόητο να κρύβει κάποιος την ηλικία του. Καλύτερα να λες την ηλικία σου στα 50 και να φαίνεσαι 40 παρά να είσαι 50 να κρύβεις την ηλικία σου και να φαίνεσαι μεγαλύτερος», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Πριν από περίπου δύο μήνες η Έλλη Κοκκίνου είχε μιλήσει στην εκπομπή Πρωταγωνιστές αναλύοντας το θέμα της ηλικίας και της ομορφιάς που από ευτύχημα μετατρέπονται σε βάσανο. Η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί ξανά στην ηλικία της αλλά και στα tips ομορφιάς της: «Όταν ήμουν μικρή και σπούδαζα στην Αμερική είχα φάει πολλά hot dog και φαινόταν κιόλας. Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Άρα όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει, αλλά όσο περνούν τα χρόνια και αρχίζουν και μας βαραίνουν την πλάτη από τα 40 σε επιβραβεύει η ζωή.

Το σκι το ξεκίνησα όταν ήμουν περίπου 11-12, μία που ανέβηκα στα πέδιλα και μία που δεν ήθελα να ξανά κατέβω ποτέ. Το λάτρεψα αυτό το σπορ. Έχω πάρει μετάλλια, έχω πάρει τρίτη πανελλήνια θέση, έχω σακατέψει το σώμα μου στο θαλάσσιο σκι. Ο πρωταθλητισμός πάντα σου αφήνει κουσούρια. Έχω δισκοπάθεια, έχω τενοντίτιδα και στους δύο ώμους. Θα γίνω τον Ιούλιο 54....», (δείτε εδώ τη συνέχεια του βίντεο).