Πέθανε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου - «Έφυγε γαλήνια από τη ζωή»

Η συγκινητική ανάρτηση της ανιψιάς της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 7/6 έγινε γνωστή μια πολύ δυσάρεστη είδηση για τη ζωή της ηθοποιού, Δέσποινας Στυλιανοπούλου καθώς έφυγε από τη ζωή συμπληρώνοντας τα 91 έτη. Η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου έκανε γνωστό τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η ανιψιά της ηθοποιού είχε αναγκαστεί να παραχωρήσει δηλώσεις στο Happy Day δίνοντας τέλος στις φήμες, που ήθελαν την Δέσποινα Στυλιανοπούλου να έχει εξαφανιστεί (δείτε εδώ τι είχε πει).

Δείτε επίσης: Τέλος στο θρίλερ με την Δέσποινα Στυλιανοπούλου - Που βρίσκεται απομονωμένη από όλους

Η ανάρτηση για τον θάνατο της Δέσποινας Στυλιανοπούλου

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγε γαλήνια από τη ζωή η πολυαγαπημένη μας αδελφή, θεία και γιαγιά Δέσποινα Στυλιανοπούπου, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, που ήταν στο πλευρό της - Καλό ταξίδι αγαπημένη μας θα μας λείψεις πολύ -», έγραψε η Άννα Στυλιανοπούλου.


Πριν από λίγο καιρό η οικογένεια της ηθοποιού είχε αποστείλει επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με τα δημοσιεύματα, που αφορούσαν στην υγεία της Στυλιανοπούλου: «Ξεκινώντας αυτή την λιτή μας ανακοίνωση θέλουμε εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά και ας ελπίσουμε πως το αναστάσιμο φως θα φωτίσει τις ζωές όλων μας. Σε συνέχεια πολλαπλών δημοσιευμάτωνν για την υγεία αλλά και την απομάκρυνση της αγαπημένης μας θείας Δέσποινας Στυλιανοπούλου από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τους αγαπημένους της φίλους.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της εύθραυστης υγείας της και των πολλαπλών θεμάτων υγείας που προκύπτουν από την προχωρημένη ηλικία της, αποφασίσαμε μαζί με εκείνη να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική αποκατάστασης για λίγο χρόνο έως ότου η υγεία της και οι δυνάμεις της να επιστρέψουνκαι να επιστρέψει στην μέχρι τώρα ζωή της. Θα παρακαλέσουμε να σεβαστέιτε την απόφαση που έχουμε λάβει και εμείς αλλά και η αγαπημένα μας αδελφή και θεία. Η ηρεμία της υγείας της σε αυτή την χρονική στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική. Σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό, το ενδιαφέρουν και την αγάπη στη θεία μας. Οικογένειες Στυλιανοπούλου & Παπαμαρκάκη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε ξαφνικά γνωστός Youtuber - Η σπαρακτική ανακοίνωση της γυναίκας της ζωής του

Μυρτώ Πισπινή - Συγκλονίζει μιλώντας για τον θάνατο του γιου της: «Θες να ουρλιάξεις, το έχω κάνει κιόλας»

Τάσος Μπιρσίμ: Το τελευταίο αντίο στη Ριτσώνα - Η επιθυμία της οικογένειας του εμβληματικού σκηνοθέτη

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Ήταν το όνειρό της να...» - Η τελευταία επιθυμία που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει

Μάικλ Μόσλεϊ: «Μου ήρθε η μυρωδιά, είδα τον μακαρίτη, ήταν ανάσκελα με...» - Ανατριχιάζει ο άντρας που εντόπισε το άψυχο σώμα του

Μάικλ Μόσλεϊ: Τραγική κατάληξη για τον παρουσιαστή του BBC - Βρέθηκε νεκρός κοντά σε παραλία στη Σύμη

ΣΚΑΪ: «Έφυγε την ώρα της βάρδιας του από ανακοπή» - Με τρεμάμενη φωνή Παυλόπουλος & Καρούση για ρεπόρτερ του σταθμού που πέθανε

Βαρύ πένθος στον ΣΚΑΙ: Το ανακοίνωσαν στο πλατό του Γειά σου - «Χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή...»