Δανάη Μπάρκα: «Ο Θεός με φύλαξε και δεν γεννήθηκα πλούσια και αδύνατη» - Το viral βίντεο της παρουσιάστριας στο Tik Tok

Χιλιάδες likes σε μια μόνο ημέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Μπάρκα είναι και παραμένει πολύ ενεργή στους λογαριασμούς της στα social media και μάλιστα ένα βίντεο, που δημοσίευσε πρόσφατα η ίδια στον λογαριασμό της στο Tik Tok έγινε μέσα σε μία ημέρα viral.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο της παρουσιάστρια έχει 13.8000 Likes σε μία μόνο ημέρα. Με το γνωστό χιούμορ, που τη διακατέχει τη βλέπουμε να αυτοσαρκάζεται με ατάκες, που έχουν χαρίσει γέλιο στους ακόλουθους της.

Η ίδια αναφέρει ότι νιώθει τυχερή, που δεν γεννήθηκε πλούσια και αδύνατη δίνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα αυτοπεποίθησης και συμφιλίωσης με την εικόνα της και γενικότερα με τη ζωή της, όπως είναι μέχρι σήμερα.

«Ο Θεός με φύλαξε και δεν γεννήθηκα πλούσια και αδύνατη, να μπορεί να με σηκώσει ο καθένας, να μπορεί να με βάλει σε ένα βαν να με απαγάγει και μετά να ζητάει λύτρα από τους γονείς μου», ήταν η ατάκα της Δανάης Μπάρκα στο βίντεο.

Δείτε επίσης: “Ντροπή σου κινητή χοληστερίνη!” - Γνωστή ηθοποιός “κατακρεουργεί” τη Δανάη Μπάρκα

Το viral βίντεο της Δανάης Μπάρκα στο Tik Tok

«Θεός φυλάξοι», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Το δέσιμο της Δανάης Μπάρκα με τη μητέρα της είναι γνωστό. Πρόσφατα μάλιστα η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί στη εκπομπή της στην μητέρα της λέγοντας: «Εμένα ακόμα και τώρα που κλείνω τα 32, και είμαι ηθοποιός από τα 25 μου, κάνω αυτή τη δουλειά στην τηλεόραση 4 χρόνια και ακόμα θα βρεθεί κάποιος να σχολιάσει το “επειδή η μαμά σου είναι ηθοποιός”. Τόσα έχεις να πεις, εκεί θα μείνεις; Ποτέ δεν με επηρέασε το “η μαμά μου είναι ηθοποιός”. Άλλα μπορεί να με επηρέαζαν πολύ περισσότερο.

Αυτό με επηρέασε ακριβώς μετά το σχολείο, όταν συναποφασίστηκε με την οικογένειά μου ότι πρώτα θα τελειώσω τη σχολή, για να μην έχει κάποιος να μου προσάψει ότι με πήραν οι γονείς μου σε μία παράσταση. Ήθελαν να αποκτήσω δικά μου εφόδια. Τώρα μου φαίνεται κουτό, τι χαζό σχόλιο! Αν η μαμά μου ήταν παντοδύναμη θα της έλεγα να με έχει εδώ με αυτά τα άγχη;», (δείτε εδώ το βίντεο).