Η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκαλύπτει για τον Πύρρο Δήμα: «Ήθελα πολύ να γίνω μητέρα, ο άντρας μου δεν ήθελε άλλα παιδιά»

«Η Ελευθερία ελευθερώνει τις ψυχές μας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σχεδόν δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου. Η πρώην αθλήτρια του στίβου και συμμετέχουσα στο Survivor, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τρόπο που έπεισε τον σύντροφό της Πύρρο Δήμα, να κάνουν αυτό το βήμα, καθώς και στα συναισθήματά τους από τη μέρα που η μικρή Ελευθερία μπήκε στη ζωή τους.

«Όταν ένα ζευγάρι είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί, αρχίζει να μοιάζει τόσο στη νοοτροπία όσο και στην εμφάνιση. Τον αγαπάω, τον λατρεύω και τον στηρίζω σε οτιδήποτε. Είμαστε πολύ καλά και χαρούμενοι όλοι μαζί, περνάμε μία φάση δημιουργική και θέλουμε να δούμε το νέο μας μέλος να κάνει τα πρώτα του βήματα, να μας αγκαλιάσει και να το ζήσουμε πιο ολοκληρωμένα», δήλωσε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Δείτε επίσης: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Αφροδίτη Σκαφίδα - Οι φωτογραφίες με τον Πύρρο Δήμα και το νεογέννητο μωράκι τους

Η συζήτηση που έκανε ο Πύρρος Δήμας με την Αφροδίτη Σκαφίδα

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα, είχαμε κάνει μία συζήτηση με τον άντρα μου και μου είχε πει ότι δεν θέλει να κάνει άλλα παιδιά. Εγώ του είπα ότι θέλω να ζήσω τη μητρότητα και χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ό,τι έκανε, το έκανε για μένα. Ήθελε να με δει ευτυχισμένη», συμπλήρωσε αμέσως μετά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Σε μία συζήτηση που κάναμε κάποια στιγμή, τον ρώτησα ποιο παιδί αγαπάει πιο πολύ. Μου απάντησε: “Όποιο δάχτυλο από τα πέντε κι αν μου κόψεις, θα πονέσει. Τα αγαπάω όλα το ίδιο”. Και ισχύει. Την αγαπάει σαν να είναι το πρώτο του παιδί. Θα της δώσουμε το όνομα της μητέρας του, την οποία “χάσαμε” στο πρώτο μας ραντεβού. Η Ελευθερία ελευθερώνει τις ψυχές μας», αποκάλυψε σχετικά με την κόρη της η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Πριν την κρατήσω στην αγκαλιά μου, μόλις άκουσα το κλάμα της, άρχισα να κλαίω. Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω, μόνο όποιος το έχει ζήσει μπορεί να το καταλάβει. Ήθελα να είναι ο σύντροφός μου μέσα στον τοκετό, τον έκανα “χρυσό”, αλλά δεν μπορεί να βλέπει τον άνθρωπό του να ταλαιπωρείται και να πονάει. Με περίμενε ακριβώς έξω από την πόρτα», κατέληξε, μιλώντας στην κάμερα του Alpha, η Αφροδίτη Σκαφίδα.