Μαυρίκιος Μαυρικίου & Super Κική - Τέλος στην κόντρα τους και στη δικαστική διαμάχη: «Μου ζήτησε συγγνώμη»

Τι δηλώνουν οι δύο πλευρές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Έξω από τις δικαστικές αίθουσες τα βρήκαν τελικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Super Κική, μετά από μία πολύμηνη δημόσια αντιπαράθεση, που έφτασε μέχρι την πρώτη εξέταση ασφαλιστικών μέτρων από την πλευρά του καλλιτέχνη, με την πρώτη προσωρινή απόφαση να δικαιώνει την influencer.

Όπως αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, επικοινώνησε προσωπικά με την Super Κική, μετά από δική της πρωτοβουλία και του ζήτησε συγγνώμη, ενώ κατέβασε και τα επίμαχα βίντεο, στα οποία τον ειρωνευόταν και άφηνε υπονοούμενα για την πατρότητα του παιδιού που περιμένει με την Ιλάειρα Ζήση. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, εμφανιζόταν ιδιαίτερα στενοχωρημένος, που ούτε η δικαιοσύνη φαινόταν να τον δικαιώνει.

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου για Super Κική: «Με λέει πιο μητέρα από μητέρα! Αν αυτό δεν είναι προσβολή...»

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι καταφέραμε χθες να μιλήσουμε, μετά και από δική της προτροπή, μου έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram. Μιλήσαμε με βίντεο κλήση και μου εξήγησε το λόγο για τον οποίο έκανε όλο αυτό που έκανε. Εγώ της εξήγησα το λόγο για τον οποίο ενοχλήθηκα. Εκείνη περίμενε μία εντελώς διαφορετική αντίδραση από εμένα σε όλο αυτό, γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ εγώ το πήρα πολύ διαφορετικά γιατί είχα την αντίδραση των οικογενειών», δήλωσε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Και πρόσθεσε: «Καταφέραμε χθες, αφού την παρακάλεσα κατ' ίδιαν, να κατεβάσει τα βίντεο, να κατέβουν τα περισσότερα όπως είδα. Υπάρχουν κάποια ακόμα, τα οποία φαντάζομαι ότι προσπαθεί να τα κατεβάσει, γιατί είναι κομμάτια εκπομπών πολύ ώρα και πρέπει να τα μοντάρει».

Η Super Κική ζήτησε συγγνώμη από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της συζήτησης για την κόντρα του με την Super Κική: «Έστω και αργά το δέχομαι, γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου, να σταματήσει αυτή η αναπαραγωγή, να αποσυρθούν αυτά τα βίντεο. Κατανόησε το πόσο με πίκρανε, μάλιστα μου είπε ότι αισθάνεται άσχημα που έφερε σε δύσκολη θέση και την Ιλάειρα στην κατάσταση που είναι. Και το δέχομαι αυτό, όλοι μας κατά καιρούς έχουν κάνει λάθη και δηλώσεις άστοχες».

«Μου είπε συγγνώμη και μπράβο της που το είπε. Αν πρέπει να ζητήσω κι εγώ μια συγγνώμη, δεν έχω πρόβλημα να το κάνω. Εμένα με νοιάζει η ουσία του πράγματος, ότι το κατάλαβε, καταλαβαίνω κι εγώ ότι δεν είχε πρόθεση να μου επιτεθεί γιατί δεν γνωριζόμασταν», δήλωσε εν συνεχεία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και κατέληξε μιλώντας για την πρόσφατη δικαίωση της Super Κικής: «Πιθανότατα της άλλαξε γνώμη η αναφορά στην εγκυμοσύνη της Ιλάειρας, να της ξύπνησε ένα μητρικό ένστικτο. Δεν παύω να δηλώνω δημόσια απογοητευμένος απ' το γεγονός ότι η δικαιοσύνη και η συγκεκριμένη δικαστής δεν με προστάτευσε. Θεωρώ απαράδεκτη την απόφαση που υπήρξε»

Τι δηλώνει η άλλη πλευρά

Ο δικηγόρος της Super Κικής, Νίκος Αλετράς, μίλησε επίσης στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη λήξη της κόντρας της πελάτισσάς του με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. «Η θέση μου από την αρχή ήταν ότι δεν συντρέχει λόγος να γίνονται δικαστήρια για θέματα που μπορούν να λυθούν με ανθρώπινη επικοινωνία. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εξέλιξη αυτή. Δεν της είπα κάτι περισσότερο από αυτό. Την τιμά ότι, παρά το γεγονός μίας επιτυχημένης απόφασης για εκείνη, δέχτηκε αυτό που ζητούσε ο κ. Μαυρικίου, και δεν την υποχρέωνε ο νόμος να το κάνει», τόνισε ο κ. Αλετράς.