Light: Ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό της Άννας Θεοδωρίδη - Δείτε φωτογραφίες

Δεν κρύβουν την ευτυχία τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Λίγο πριν ενώσουν τις δυνάμεις τους σε επαγγελματικό επίπεδο στο Trap Show, το talent show για τράπερς που ετοιμάζει ο Light με παρουσιάστρια την Άννα Θεοδωρίδη, είναι ώρα για στιγμές χαλάρωσης. Ο φακός συνάντησε τους δύο ερωτευμένους να κάνουν διακοπές στη Μύκονο, ανακαλύπτοντας τα σοκάκια και τις παραλίες του νησιού χέρι-χέρι.

Το ζευγάρι απόλαυσε το καλοκαιρινό τοπίο και χάρηκε την κάθε στιγμή, με τον Light γενικά να μην έχει κρύψει πως έχει μάτια μόνο για εκείνη, ενώ τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Αν και στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες, που ήθελαν τον τράπερ να περνάει κρίση στη σχέση με τη σύντροφό του, αυτά φαίνεται πως ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, με τα κοινά τους στιγμιότυπα από το «νησί των ανέμων» να λένε όλη την ιστορία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Light Άννα Θεοδωρίδη Μύκονος

Light Άννα Θεοδωρίδη Μύκονος
Light Άννα Θεοδωρίδη Μύκονος

Ακόμα μία ρομαντική κίνηση από τον Light προς τη σύντροφό του

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που επιλέγουν να κάνουν εξόρμηση σε κάποιον μαγευτικό προορισμό. Μόλις πριν από λίγους μήνες ο Light είχε βρεθεί στην Ελβετία μαζί με τη σύντροφό του, ενώ πριν και από αυτό είχε κάνει ακόμα μία εντυπωσιακή ρομαντική κίνηση σε δημόσιο χώρο μάλιστα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα σχόλια.

Δείτε επίσης: Light: Ρομαντικές στιγμές στην Ελβετία με την Άννα Θεοδωρίδη - Δείτε βίντεο

Ο Light δεν έχει διστάσει να ρίξει «Όλα τα λεφτά λουλούδια» στην αγκαλιά της Άννας Θεοδωρίδη μετά το τέλος του ημιτελικού του Fame Story. Τότε είχε βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο επίσης ήταν μαζί στην κριτική επιτροπή της ακαδημίας και μάλιστα είχε δηλώσει πως τα πανέρια που άδειασε για εκείνη άξιζαν ένα εκατομμύριο ευρώ. Το ποσό μάλλον δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, αλλά αυτή ήταν η ακριβής δήλωσή του: «Τα ήξερα όλα τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και πέταξα ένα εκατομμύριο ευρώ σε λουλούδια. Γεια σας

TAGS