Δέσποινα Βανδή: «Ως μητέρα με βαθμολογώ με...» - Η ερωτική εξομολόγηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και η αποκάλυψη για τα παιδιά της

«Θα ήθελα να ανακαλυφθεί το χάπι των ερωτευμένων»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Ως μητέρα με βαθμολογώ με...» - Η ερωτική εξομολόγηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και η αποκάλυψη για τα παιδιά της

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και στη δημοσιογράφο, Αθηνά Γεωργοπούλου, με αφορμή την συναυλία της στα Γιάννενα για τα 30 χρόνια καριέρας της. Απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, κάποιες από τις οποίες αφορούν την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και κάποιες τα παιδιά της.

Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να κρύψει ούτε λίγο τα συναισθήματά της για τον ηθοποιό, καθώς όποτε μιλάει για εκείνον "λιώνει" από έρωτα. Η ευτυχία φαίνεται στα μάτια της. Την ίδια λάμψη, βέβαια, έχει όταν μιλάει για την κόρη της, Μελίνα (δείτε εδώ τι συνέβη στην τελευταία της έξοδο στα μπουζούκια και την κοιτούσε όλο το μαγαζί), και τον γιο της, Γιώργο.

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της

«Όταν με βρίσκουν νέα παιδιά στον δρόμο και μου λένε ότι μεγάλωσαν μαζί μου, λέω ευτυχώς που δεν είναι η γιαγιά τους να μου το πει. Αυτό απαντάω. Μέχρι τη μαμά το ακούω, εντάξει… Άμα πιάσουμε τις γιαγιάδες…», ανέφερε αρχικά.

«Εκεί που δεν δικαιώθηκα ποτέ ήταν με το "Απαπα" όταν μου είπε ο Φοίβος ότι μου έγραψε ένα τραγούδι που θα με λατρέψουν και τα 2χρονα. Μου λέει "και ο Χατζηνικολάου να το πει αυτό, θα κάνει επιτυχία". Εγώ του έλεγα "Τι είναι αυτό; Είσαι με τα καλά σου". Κι όμως αυτό το τραγούδι έκανε τεράστια επιτυχία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα Βαλκάνια», επισήμανε σε άλλο σημείο.

«Θα ήθελα να ανακαλυφθεί το χάπι των ερωτευμένων. Όταν είσαι ερωτευμένος, λάμπεις ακόμα κι αν είσαι άυπνος. Δεν σε νοιάζει αν τρως, είναι όλα υπέροχα, μυρίζεις τη φύση, νιώθεις τις εποχές…», εξομολογήθηκε έπειτα και όταν η ραδιοφωνική παραγωγός τη ρώτησε: «Όταν ακούς τη λέξη “έρωτας” τι θα πεις;», απάντησε: «Βασίλης».

Δείτε επίσης: «Απαπα, Χριστέ μου! Για μένα ο γάμος ήταν...» - Η αντίδραση για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη και το επόμενο βήμα

Τέλος, υπογράμμισε: «Ως μητέρα με βαθμολογώ με 9,5, για να αφήσω ένα μικρό ποσοστό ότι κάπου έχω κάνει κι εγώ λαθάκια. Όταν με ρώτησες πριν για επιτυχία, ήθελα να σου πω τα παιδιά μου. Νιώθω ότι, ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μ ου είναι αυτά τα δύο παιδιά. Είναι ώριμα, καλοί άνθρωποι με αξίες, που σέβονται. Πάντα ήθελα να είμαι μάνα, δεν είναι όλες οι γυναίκες υποχρεωμένες να νιώθουν αυτό το συναίσθημα».