Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Μου είχε κάτσει στραβά, στην πρώτη μας επαφή ήμουν άδικα εριστική μαζί του»

Πώς ξεκίνησε η σχέση τους και η γνωριμία με την Ντόρα Μπακογιάννη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στην τελευταία εκπομπή «Μαμά-δες» για τη φετινή σεζόν, η Τζένη Θεωνά υποδέχεται την Σία Κοσιώνη την Κυριακή 7/6. Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αναφέρεται στη γνωριμία της με τον Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και στη σχέση της με την Ντόρα Μπακογιάννη, που είχε ξεκινήσει πολύ πριν γνωρίσει τον σύζυγό της.

«Η πρώτη μας επαφή, το πρώτο touch, ήταν μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή όταν κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος στο Καρπενήσι. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ήμουν πιο νέα και κάπως μου είχε κάτσει πολύ στραβά. Τον είχα αρπάξει, σε στυλ “Ποιος νομίζεις ότι είσαι τώρα εσύ που διεκδικείς και ψήφο;”. Λες και πήγε να την κλέψει! Επειδή όντως ένιωσα ότι το είχα παρακάνει τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του ξεκαθάρισα ότι δεν ήταν προσωπικό. Με κάλεσε στο Καρπενήσι για να με φιλοξενήσει», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

Δείτε επίσης: Σία Κοσιώνη: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο με τον Κώστα Μπακογιάννη - Ο φακός τους ''τσάκωσε'' σε πολύ καλή διάθεση

H γνωριμία της Σίας Κοσιώνη με την Ντόρα Μπακογιάννη

Για τη σχέση της με την Ντόρα Μπακογιάννη, η Σία Κοσιώνη ανέφερε: «Την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώριζα επαγγελματικά νωρίτερα, οπότε ήταν διαφορετικά τα πράγματα είχαμε κατακτήσει τον ενικό πριν γίνει πεθερά μου. Η ίδια αντιμετώπισε με τρομερό ενθουσιασμό το ότι ο γιος της ήταν με έναν άνθρωπο σαν εμένα, οπότε κυλάει πολύ όμορφα αυτή η σχέση από την πρώτη στιγμή».

Το απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha: