Light: «Έχεις απομονώσει μία δήλωσή μου! Μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις...» - Το ξεκαθάρισμα περί "κ@εκπομπών και κ@φυλλάδων"

Πέταξε το μπαλάκι στον Κοκλώνη για το Trap Show

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Light: «Έχεις απομονώσει μία δήλωσή μου! Μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις...» - Το ξεκαθάρισμα περί

Ο Light βρέθηκε σε νυχτερινή εκδήλωση και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day. Ο ίδιος, λοιπόν, στάθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή και απάντησε για όσα είχε πει με υβριστικό λεξιλόγιο για τις εκπομπές και τους παρουσιαστές πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ), που προφανώς είχαν προκαλέσει την αντίδρασή τους.

Ρωτήθηκε και για το Trap Show που είχε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν πως θα ξεκινήσει σύντομα, ωστόσο φαίνεται πως οι απαραίτητες συζητήσεις δεν έχουν γίνει ακόμα και έριξε το μπαλάκι στον παραγωγό του ριάλιτι, Νίκο Κοκλώνη.

Οι δηλώσεις του Light

«Έχεις απομονώσει μία δήλωσή μου χωρίς να αντιλαμβάνεσαι το context της δήλωσής μου. Μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις σε μεγαλύτερο σύνολο τη δήλωσή μου», είπε αρχικά για όσα είχε πει "κ@εκπομπών και κ@φυλλάδων". Και για το Trap Show και την πιθανή πρεμιέρα του, επισήμανε: «Την επόμενη φορά που θα δείτε τον Νίκο ρωτήστε τον!».

Ένα από τα πρόσωπα που είχαν ενοχληθεί από τις δηλώσεις του είναι η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είχε δηλώσει: «Επειδή δεν άκουσα καλά, είπε, “δεν είμαι παρουσιάστρια για να φάω ξύλο και να κάτσω”; Δηλαδή, μια παρουσιάστρια θα πήγαινε κάπου, θα ήταν κάποιος βίαιος απέναντί της ή προσβλητικός και θα καθόταν; Τι είναι η παρουσιάστριες; Δε κατάλαβα πως τις έχει στο μυαλό του. Ότι είναι οι άνθρωποι που θα ανεχτούν τα πάντα φτάνει να κάτσουν σε μια θέση και να στραφεί μια κάμερα επάνω τους;

Είναι αλλού νυχτωμένος κι ας τον λένε Light. Τίτλος... Αυτό που είπε είναι ότι οι ράπερς είναι μάγκες, και όποιος τους πειράξει δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Όχι, όλοι είναι μάγκες όταν θέλουν» είπε η Μαρία Μπακοδήμου ενοχλημένη αλλά παράλληλα με χαμόγελο.