Πάολα: Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου μετά την είδηση για ''λουκέτο'' λόγω καταγγελιών

Τι πραγματικά ισχύει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πάολα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο, στο Catalaya Music Area. Την Πέμπτη 6/6 μια είδηση για τη λειτουργεία του καταστήματος έκανε γνωστό, ότι το νυχτερινό κέντρο ''σφραγίζεται'' (δείτε εδώ αναλυτικά).

Όπως αναφέρεται στο Voria.gr κάτοικοι της περιοχής προχώρησαν σε καταγγελίες για ηχορύπανση - δεδομένου ότι το μαγαζί είναι σε ένα τμήμα του ανοιχτό - και μάλιστα αναφέρεται ότι η αστυνομία προχώρησε σε συστάσεις και συλλήψεις.

Σε συνέχεια, το βράδυ της Πέμπτης 6/6 και μετά την αναστάτωση, πως το κέντρο θα κλείσει, έγινε μια επίσημη ανακοίνωση από τον λογαριασμό στο instagram του Catalaya Music Area. Οι εμφανίσεις της Πάολα και του Ηλία Καμπακάκη συνεχίζονται κανονικά στο συγκεκριμένο μαγαζί της Θεσσαλονίκης, καθώς τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση.

Να τονίσουμε εδώ, πως η παρακάτω ανάρτηση έγινε αυτόματα κοινοποίηση από τον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας στο instagram με σκοπό να ενημερωθεί το κοινό της Θεσσαλονίκης σχετικά με τις κρατήσεις, που έχουν γίνει για την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο (7-8/6).

Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται η Πάολα μετά την είδηση για λουκέτο

«Ο Πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ τούτου οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά», αναγράφεται στην ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου Catalaya Music Area.

Πάολα - Νυχτερινό κέντρο - Ανακοίνωση