Δρ. Μάικλ Μόσλεϊ: Συναγερμός στη Σύμη μετά την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC - Ισχυρές δυνάμεις για τον εντοπισμό του

Πως δηλώθηκε η εξαφάνιση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
michaelmosley_official - Instagram
michaelmosley_official - Instagram

Την Πέμπτη 6/6 έγινε γνωστή η είδηση για την εξαφάνιση του παρουσιαστή Δρ. Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος αγνοείται και αναζητείται μετά από έκκληση, που έκανε η σύζυγός του κατά τη διάρκεια των διακοπών, που κάνει το ζευγάρι αυτές τις ημέρες στη Σύμη.

Ο γνωστός 67χρονος παρουσιαστής - γιατρός έχει συνδέσει το όνομά του μέσα από εκπομπές και ντοκιμαντέρ του BBC. Συνεπώς, η είδηση της εξαφάνισης του κάνει τον γύρο του διαδικτύου όχι μόνο στα εγχώρια αλλά και σε όλα τα Βρετανικά ΜΜΕ.

Δείτε επίσης: Τατιάνα Μπλάτνικ: Τραγωδία λίγο μετά το διαζύγιο - Αγνοείται ο ετεροθαλής αδερφός της και οι Αρχές εξέδωσαν έκκληση

Οι εξελίξεις με την εξαφάνιση του 67χρονου παρουσιαστή του BBC στη Σύμη

Μέχρι στιγμής γίνεται μεγάλη προσπάθεια εντοπισμού του του Δρ. Μάικλ Μόσλεϊ από την Τετάρτη 5/6 που δηλώθηκε η εξαφάνισή του άνδρα. Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η εκπομπή T-live λέγεται ότι στη Σύμη επιχειρούν πεζή αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές. Παράλληλα, αναμένεται να βρεθεί στο νησί κλιμάκιο της πυροσβεστικής από τη Ρόδο για να ενισχύσει τις έρευνες.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου δήλωσε ότι οι συνεχιζόμενες έρευνες που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί δεν έχουν ακόμη αποδώσει κάποιο εύρημα.

«Ήταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή του Πεδίου της Σύμης. Ήταν γύρω στη 1.30 το μεσημέρι και ξέχασε το τηλέφωνό του στην παραλία. Οποιαδήποτε προσπάθεια εντοπισμού του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Ζητήσαμε τώρα από την Πυροσβεστική να συνδράμει στην επιχείρηση σε περίπτωση που μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμη και να τον δάγκωσε φίδι, παραμένοντας κάπου τραυματισμένος. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Κανένα απολύτως, κι αυτό σημαίνει ότι, για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται».