Δημήτρης Μακαλιάς: «Αν με χωρίσει η Αντιγόνη κάποια στιγμή, να ξέρετε θα με βρείτε...» - Η απρόσμενη δήλωση για τον γάμο με την Ψυχράμη

«Πολλές φορές η γυναίκα μου με βρίζει, μου λέει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακαλιάς: «Αν με χωρίσει η Αντιγόνη κάποια στιγμή, να ξέρετε θα με βρείτε...» - Η απρόσμενη δήλωση για τον γάμο με την Ψυχράμη

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 6/6 στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον γνωστό ηθοποιό να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή του, την οικογένειά και τα επαγγελματικά του σχέδια.

Η οικογένεια που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη και τα δύο παιδιά, που έχουν φέρει στη ζωή αποτελούν μια από τις μεγάλες αγάπες του. Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει πως είναι αρκετά μοναχικός και πως αγαπάει τη συντροφιά των δικών του ανθρώπων στο σπίτι.

Σε περίπτωση που, ποτέ διαλυόταν ο γάμος του ηθοποιού με τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Μακαλιάς τόνισε πως θα έμενε μόνος του μετά από την εξέλιξη αυτή μιας και δεν φημίζεται για την κοινωνικότητά του (δείτε εδώ το υπέροχο σπίτι τους).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για τη σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη

«Είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος, δεν είμαι πολύ κοινωνικός. Είμαι προσιτός, δεν είμαι πολύ κοινωνικός. Δεν θα βγω με πολύ κόσμο. Αν με χωρίσει η Αντιγόνη κάποια στιγμή, να ξέρετε θα με βρείτε στο σπίτι, θα έχω λιώσει εκεί, δεν θα έχω φύγει από την καρέκλα μου.

Έλεγε ένας φίλος μου ότι μέχρι και η γάτα μου θα φύγει, θα με παρατήσει, που δεν έχω αλλά...Δεν θέλω πολύ να εμβαθύνω και όσο μεγαλώνω εστιάζω αποκλειστικά στην οικογένειά μου, οπότε δεν κουράζομαι με όλα αυτά. Δεν θυμάμαι καν ότι βρεθήκαμε μετά. Έχω ξεχάσει ότι βρέθηκε με κάποιον, πολλές φορές η γυναίκα μου με βρίζει, μου λέει καλά δεν θυμάσαι τον άνθρωπο; Σαν να έχει μια συγκεκριμένη χωρητικότητα ο εγκέφαλός μου», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.