Η Κατερίνα Γκαγκάκη «κατακεραυνώνει» την Τραϊάνα Ανανία: «Ο σεβασμός και το μέτρο είναι μεγάλα πράγματα...»

«Οι υπεύθυνοι και επαγγελματίες δεν τα γράφουν εκεί που είπε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Γκαγκάκη «κατακεραυνώνει» την Τραϊάνα Ανανία: «Ο σεβασμός και το μέτρο είναι μεγάλα πράγματα...»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία στο Action 24 και την εκπομπή «Καλύτερα Αργά» σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη, ως καλεσμένη στη Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουνίου.

Θυμίζουμε ότι, αναφερόμενη στην ημέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα, η Τραϊάνα Ανανία δήλωσε: «Επειδή ήμουν πολύ κοντά με τον Δημήτρη γιατί πηγαινοέρχόμασταν μαζί, τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια και του έλεγα "Δημήτρη, δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου σε παρακαλώ γράψτα όλα εκεί που πρέπει". Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν. Εγώ το ένιωθα αυτό το πράγμα, είναι συγκλονιστικό. Ήμουν μαζί του πριν από την πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Τους έβγαλα όλους έξω και άρχισα να του κάνω θεραπεία», αποκάλυψε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: Συγκλονίζει για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Το είδα να γίνεται! Άρχισα να του κάνω θεραπεία και...»

Και συμπλήρωσε: «Ελάχιστα μπορούσε να μιλήσει και μου έδινε την άδεια να κάνω αυτή την πρακτική που έκανα εγώ. Τον βοήθησε γιατί του μείωνα τον φόβο που είχε, είχε μεγάλο φόβο και δεν ήταν μόνος του. Δεν μπορώ να πάω να τον δω. Αυτό το γεγονός με έβαλε σε διαδικασία αν κάνω κάπως επίσημα ότι αν πάθω κάτι κάποια άτομα πολύ δικά μου να έχουν πρόσβαση στη ΜΕΘ».

Η απάντηση της Κατερίνας Γκαγκάκη στην Τραϊάνα Ανανία

«Θα μου επιτρέψετε ένα σχόλιο; Το λέω για την Τραϊάνα που τη ξέρω από πάρα πολύ μικρή. Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα γύρω μας, δεν μιλάμε για τον εαυτό μας σε συνδυασμό με αυτά. Ο σεβασμός και το μέτρο είναι μεγάλα πράγματα. Πρέπει να ξέρουμε ποια πράγματα τα αγγίζουμε και ποια πράγματα δεν αγγίζουμε. Αν ήμουν εκεί, αν είπα για το στρες», ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη στον Alpha.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη πρόσθεσε: «Οι υπεύθυνοι και επαγγελματίες άνθρωποι δεν μετράνε στρες και δεν το γράφουν εκεί που είπε ότι το γράφουν. Καταλαβαίνω ότι είναι στην επικαιρότητα, αλλά αυτά τα πράγματα θέλουν μέτρο».