Πάολα: Λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη – Είχαν προηγηθεί καταγγελίες για ηχορύπανση

Ο δήμος προχωρά στη σφράγιση του καταστήματος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Ο δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να σφραγίσει το κέντρο διασκέδασης όπου τραγουδάει η Πάολα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Μύλου, στην οδό Ανδρέου Γεωργίου. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από καταγγελίες κατοίκων για ηχορύπανση.

Σύμφωνα με το site, voria.gr, τις προηγούμενες ημέρες η αστυνομία είχε κάνει συστάσεις στην επιχείρηση και πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις, ενώ το θέμα είχε φτάσει και στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Οι καταγγελίες για ηχορύπανση έφεραν το κλείσιμο στο μαγαζί που τραγουδούσε η Πάολα

Παρά τις συστάσεις, οι διαμαρτυρίες των κατοίκων για ηχορύπανση συνεχίζονταν, γεγονός που οδήγησε τον δήμο στην απόφαση να διακόψει τη λειτουργία του καταστήματος.

Ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Παντελής Καζαντζίδης, ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του δήμου ενημερώθηκαν για την κατάσταση και αποφασίστηκε η σφράγιση του καταστήματος, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την ερχόμενη Τρίτη. Η Πάολα είχε ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στις 24 Μαΐου και τραγουδούσε κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Τι δήλωνε πρόσφατα η τραγουδίστρια

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», με αφορμή τις νυχτερινές της εμφανίσεις, η Πάολα είχε απαντήσει εφ' όλης της ύλης.

Για τα οικογενειακά προβλήματα του Γιώργου Μαζωνάκη, είπε: «Έχουμε δουλέψει έξι φορές μαζί και αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα του. Αγαπιόμαστε και γουστάρουμε πολύ ο ένας τον άλλον. Ξέρω καλύτερα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για το τι συμβαίνει, αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσει γι’ αυτό. Το χέρι που όχι απλά σε ταϊζει, αλλά σε παραταϊζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ»

Για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision, σχολίασε: «Εγώ την αγαπώ! Τι περιμέναμε; Να ντυθεί σαν την Έλενα Παπαρίζου, την Καλομοίρα και τη Φουρέιρα; Δεν γίνονται αυτά. Νομίζω ότι με το χασμουρητό της μπορεί να ήθελε να πει κάτι. Δεν το έκανε μάλλον για να μη γίνει μεγαλύτερος ντόρος. Θα έπρεπε να πει δεν έχω κάτι με την εκπρόσωπο του Ισραήλ είναι μια καλλιτέχνης όπως όλοι μας. Αυτή η χώρα δνε πρέπει να πάρει μέρος σε έναν ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό ενώ έχει προκαλέσει τόσο πόνο. Να διορθώσει πρώτα το χάλι της».

«Δεν με ενδιαφέρει να εμφανιστώ στο Ηρώδειο. Με ενδιαφέρει να είναι καλά η οικογένεια μου. Ότι ταλέντο έχω το θεωρώ δώρο από το Θεό», ανέφερε.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ξεκαθάρισε: «Τον αποκάλεσα "ξενομπάτη" διότι ήρθε στην Ελλάδα με μια διάθεση για αρχηγιλίκι, δεν είναι σαν τους άλλους Έλληνες που έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου, εκ πεποιθήσεως. Θα πάω τώρα να ψηφίσω αυτόν; Κοροϊδευόμαστε όταν μιλάμε για αριστερές και δεξιές αντιλήψεις. Γι’ αυτό δεν πάω να ψηφίσω»