Ο Γιώργος Παπαδόπουλος απαντάει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Φίμωτρο δεν βάζεις ούτε στα άλογα πια»

«Είναι κακό να έχουμε άποψη ρε φίλε;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Στην κριτική που άσκησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προς το πρόσωπό του, θέλησε να απαντήσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή έφεραν την αντίδραση από τον παρουσιαστή που τον σχολίασε μέσα από το προσωπικό του blog.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε νύξη και για την καλοκαιρινή εκπομπή που φημολογείται έντονα πως θα παρουσιάσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, καλώντας τον να μην τοποθετείται τόσο συχνά για θέματα της επικαιρότητας σαν μία άτυπη «πρόβα».

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαδόπουλος: Απαντάει στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με τη σύντροφό του – Οι αντιρρήσεις και οι συμβουλές

Έντονη η απάντηση του Γιώργου Παπαδόπουλου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Δεν χρειάζεται ο Γιώργος Παπαδόπουλος να μιλά παντού και για όλα, επειδή προαλείφεται για την καλοκαιρινή εκπομπή με τη σύζυγό του. Στην πλάτη μας θα κάνεις πρόβες ρε συ Γιώργη; Πες τα στον αέρα», έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλώντας στη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, απάντησε σε έντονο ύφος: «Δημήτρη όταν με ρωτάνε απαντάω, φίμωτρο νομίζω ούτε στα άλογα δεν μπορείς να βάλεις πια, είναι παράνομο. Είναι κακό να έχουμε άποψη ρε φίλε; Όπως έχεις εσύ, έτσι έχω και εγώ. Σ’ αγαπώ».