Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Έχει πληγωθεί από κάποιες καταστάσεις»

Το παρασκήνιο της συνάντησης με τον τραγουδιστή στο σπίτι του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Έχει πληγωθεί από κάποιες καταστάσεις»

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη, την Τετάρτη 5/6, στα πλαίσια τηλεοπτικής συνέντευξης που θα προβληθεί σε λίγες μέρες, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέρος των όσων ειπώθηκαν ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σε μία δημιουργική φάση και ετοιμάζει νέο τραγούδι, που θα είναι καθαρά βιωματικό και αναμένεται να συγκινήσει. Παράλληλα, ωστόσο, δεν έκρυψε πως ορισμένα γεγονότα πλήγωσαν τον τραγουδιστή, χωρίς να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: H Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε για τη Super Κική: «Τουλάχιστον πες όλη την αλήθεια»

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη συνάντησή της με τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Δεν έχει να κάνει με το περιστατικό των τελευταίων δύο εβδομάδων με την αδερφή του. Έχει να μιλήσει πάρα πολλά χρόνια τηλεοπτικά, δίνει σπάνια συνεντεύξεις και όποτε μιλάει έχει κάτι να πει. Από την αρχή της σεζόν έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε για μια συνέντευξη. Πριν από λίγες ημέρες με πήραν από την Panik και μου είπαν ότι θέλει να μιλήσει μόνο σε εμένα, κάτι που είναι απίστευτα τιμητικό», ξεκαθάρισε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ένας άνθρωπος, με την πορεία του Μαζωνάκη, θέλει πρώτα να κάνει κάποιες κουβέντες. Χθες βρεθήκαμε στο σπίτι του, πέρασα πολύ ωραία. Δεν το πίστευα ότι βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί του και προετοιμάζομαι να του πάρω συνέντευξη γιατί είναι ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του χώρου», ανέφερε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

Η στιγμή που βούρκωσε

«Τις επόμενες ημέρες θα δείτε κάτι που θα σας αρέσει πάρα πολύ. Ήταν πολύ καλά, πιστεύω ότι έχει πληγωθεί από κάποια πράγματα και καταστάσεις. Είναι διακριτικός και ένας κύριος και προστατεύει το περιβάλλον του. Θα πει αυτά που πρέπει και στον βαθμό που πρέπει. Αυτό που με ενδιέφερε στην κουβέντα, είναι και η προσωπικότητά του. Μου είπε πράγματα για τη ζωή του, πώς έχει μεγαλώσει, πώς σκεφτόταν ως έφηβος, που με συγκλόνισαν και δεν τα έχει πει ποτέ», είπε εν συνεχεία η Κατερίνα Καινούργιου.

Για να καταλήξει: «Επανέρχεται με νέο τραγούδι που μου το έβαλε και βούρκωσα. Είναι ένα βιωματικό τραγούδι που πολλοί θα ταυτιστούν απεριόριστα. Τον είδα καλύτερα από ποτέ».