Μαρία Αντωνά: «Περνάμε όμορφα..» - Η πρώτη απάντηση για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα

Η αντίδραση της μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: «Περνάμε όμορφα..» - Η πρώτη απάντηση για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα

Όπως έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα η Μαρία Αντωνά είναι ερωτευμένη μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα έχει προχωρήσει την προσωπική της ζωή. Έπειτα από φωτογραφία που κυκλοφόρησε και την δείχνει με τον Γιώργο Λιάγκα σε έξοδο στην Βουλιαγμένη, ρεπορτάζ που την συνόδευσε τους θέλει μαζί.

Το εν λόγω ρεπορτάζ μετέφερε συγκεκριμένα ο Νάσος Γουμενίδης. Μιλώντας μάλιστα στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη είπε «Έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Θεωρώ, ότι διαφορετικά ο Γιώργος δεν θα έβγαινε προς τα έξω και σε κοινή θέα με τη Μαρία. Νομίζω ότι ο Γιώργος διανύει μετά από πάρα πολύ καιρό μια γλυκιά, ρομαντική και ερωτική περίοδο. Ο Γιώργος δεν θα έμπαινε στη λογική να βγαίνει έξω, να επισκέπτεται μαζί με τη Μαρία διάφορους χώρους, σπίτια κοινών φίλων, να βλέπουν μαζί διάφορα τηλεοπτικά event στα σαλόνια. Θα δώσουμε ρεπορτάζ το Σάββατο.» - δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Η πρώτη δήλωση της Μαρίας Αντωνά για τον Γιώργο Λιάγκα

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου, συνάντησε την Μαρία Αντωνά στο δρόμο και ο δημοσιογράφος την ρώτησε ανοιχτά τι συμβαίνει με την προσωπική της ζωή.

«Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Πριν δεν είπαμε ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω... απολαμβάνω! Φιλάκια», απάντησε αρχικά με πλατύ χαμόγελο.

Όταν όμως την ρώτησε αν δεν ισχύει το ρεπορτάζ για τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Όπως είδατε, κάνουμε παρέα και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι ωραίο».