Τραϊάνα Ανανία: Συγκλονίζει για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Το είδα να γίνεται! Άρχισα να του κάνω θεραπεία και...»

«Ελάχιστα μπορούσε να μιλήσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραϊάνα Ανανία: Συγκλονίζει για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Το είδα να γίνεται! Άρχισα να του κάνω θεραπεία και...»

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα αργά στο Action24 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έμφραγμα που υπέστη ο Δημήτρης Κόκοτας πριν από 3 μήνες όσο βρισκόταν σε πρόβα τζενεράλε του J2US. Η ηθοποιός βρισκόταν μαζί του την στιγμή που κατέρρευσε και τον βοήθησε να νιώσει καλύτερα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Εξομολογήθηκε λοιπόν το σοκ που υπέστη η ίδια, ενώ εξήγησε πως δεν μπορεί να πάει να τον δει στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Η εξομολόγηση της Τραϊάνα Ανανία για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Εγώ επειδή ήμουν πολύ κοντά με τον Δημήτρη γιατί πηγαινοέρχόμασταν μαζί τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια και του έλεγα "Δημήτρη, δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου σε παρακαλώ γράψτα όλα εκεί που πρέπει". Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν. Εγώ το ένιωθα αυτό το πράγμα, είναι συγκλονιστικό. Ήμουν μαζί του πριν από την πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Τους έβγαλα όλους έξω και άρχισα να του κάνω θεραπεία. Είχε τις αισθήσεις του και ένιωθα όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος να θέλει να βρει διέξοδο και να μην βρίσκει», αποκάλυψε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Και συμπλήρωσε: «Ελάχιστα μπορούσε να μιλήσει και μου έδινε την άδεια να κάνω αυτή την πρακτική που έκανα εγώ. Τον βοήθησε γιατί του μείωνα τον φόβο που είχε, είχε μεγάλο φόβο και δεν ήταν μόνος του. Δεν μπορώ να πάω να τον δω. Αυτό το γεγονός με έβαλε σε διαδικασία αν κάνω κάπως επίσημα ότι αν πάθω κάτι κάποια άτομα πολύ δικά μου να έχουν πρόσβαση στη ΜΕΘ».

«Άλλαξα πολλά πράγματα, κυρίως να μην κρατάω κάτι που με ενοχλεί. Δεν θα κρατήσω μέσα μου τίποτα. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ και έλαβα αποφάσεις, έλαβα μέτρα» είπε.

Δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!