Θανάσης Πατριαρχέας: Αγνώριστος ο Άγγελος από τον ''Σασμό'' - Με άλλο look και χωρίς καθόλου μούσια

Έτσι είναι σήμερα μετά το τέλος του από τη σειρά του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποτελεί έναν πολύ ταλαντούχο και συμπαθή στο κοινό ηθοποιό, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός στον ρόλο του γιατρού, Άγγελου.

Το σενάριο στέρησε σχετικά σύντομα την πορεία του ηθοποιού στο σίριαλ μιας και ο γιατρός με το δύσκολο παρελθόν του, δολοφονήθηκε. Το κοινό μάλιστα είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα με το τέλος του Θανάση Πατριαρχέα στον Σασμό, όπως και ο ίδιος μιας και είχε δεθεί με τον εν λόγω ρόλο του (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει).

Σήμερα, ο Θανάσης Πατριαρχέας εξακολουθεί να χαρίζει τις ιδιαίτερες ερμηνείες του και παράλληλα να προσφέρει τον ελεύθερο του χρόνο στην οικογένειά του και στα τρία παιδιά, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου.

Η πρόσφατη έξοδος του Θανάση Πατριαρχέα και η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση

Πρόσφατα, το ζευγάρι έκανε μια κοινή εμφάνιση στη Γλυφάδα και στο Under Armour Brand House με τον φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει αποκλειστικά. Αξίζει να σημειωθεί εδώ, πως ο Θανάσης Πατριαρχέας έχει αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με την περίοδο που έπαιζε στον Σασμό, καθώς έχει ξυρίσει εντελώς τα μούσια του και έχει υιοθετήσει άλλο look στα μαλλιά του.

Θανάσης Πατριαρχέας -  Εμφάνιση - Σασμός - Άγγελος
Θανάσης Πατριαρχέας - Σύζυγος

Το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό και αγαπημένο. Σε παλιότερη συνέντευξη του Θανάση Πατριαρχέα στην εκπομπή Μαμάδες είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τη γνωριμία με τη σύζυγό του: «Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα… Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα. Όποτε είχαμε υποψίες ότι μπορεί να είναι ξανά έγκυος η Βίβιαν, ήμουν συνεχώς με ένα κινητό. Μου έλεγε “δεν είμαι, δεν είμαι”. Και θυμάμαι, με έπιασε εξαπίνης, με τραβούσε βίντεο, μου το ανακοινώνει και ήταν πολύ ωραίο», (δείτε εδώ τη συνέχεια).