Χριστίνα Λαμπίρη: «Ζητώ συγγνώμη σε...» - Η κίνηση για την οποία έχει μετανιώσει η παρουσιάστρια

«Θεωρώ άκομψο όταν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χριστίνα Λαμπίρη: «Ζητώ συγγνώμη σε...» - Η κίνηση για την οποία έχει μετανιώσει η παρουσιάστρια

H Χριστίνα Λαμπίρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at star, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 4/6 με τη γνωστή παρουσιάστρια να μιλάει για τα τηλεοπτικά μετά τη μεγάλη εμπειρία της στον χώρο.

Με άνεση η Χριστίνα Λαμπίρη έκανε ένα σχόλιο για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απουσιάζουν από τα πράγματα - εξηγώντας, πως όσοι λείπουν καλώς κάνουν και λείπουν. Φυσικά, η τοποθέτηση αυτή αφορά και στον εαυτό της μιας και η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Στη συνέχεα, η Χριστίνα Λαμπίρη πήγε μερικά χρόνια πίσω στην περίοδο που παρουσίαζε εκπομπές εξηγώντας, πως έχει κάνει και εκείνη λάθη και έτσι ζήτησε δημόσια συγγνώμη για μια συγκεκριμένη κίνηση, που είθισται στον χώρο των Μέσων (δείτε εδώ από ποιον γνωστό ηθοποιό ζήτησε δημόσια συγγνώμη).

Η δημόσια συγγνώμη που ζήτησε η Χριστίνα Λαμπίρη

«Κανένας δεν λείπει από πουθενά. Κανένας δεν λείπει από την τηλεόραση. Αυτοί που πρέπει να είναι στην τηλεόραση είναι στην τηλεόραση, αυτοί που πρέπει να είναι σπίτι τους είναι στο σπίτι τους. Κάθε χρόνο από την εποχή μου γινόταν το ίδιο, συζητάγαμε τα ίδια. Εμείς λέγαμε κάτι άλλο; Θεωρώ άκομψο όταν ένας παρουσιαστής βρίσκεται στη δουλειά του, στην εκπομπή του κάποιοι άλλοι να συζητάνε για τη θέση του. Το θεωρώ άδικο απόλυτα. Νομίζω ναι, το έχουν κάνει και με εμένα. Μπορεί να το έχω κάνει και εγώ και ζητώ συγγνώμη σε όποιον το έχω κάνει», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη