Σπύρος Μαρτίκας: Έξαλλος με την κλοπή που υπέστη η Βρισηίδα Ανδριώτου - Η δημόσια έκκλησή του

«Εύχομαι να μην συμβεί ποτέ σε κανέναν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Τρίτης 4/6 η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν, καθώς το ζευγάρι δεν βρήκε το αυτοκίνητο της Ανδριώτου κάτω από το σπίτι τους στην Αθήνα, όπου και το είχε παρκάρει.

Από τη μεριά της η Ανδριώτου το έκανε απευθείας γνωστό μέσα από το instagram και μάλιστα κοινοποίησε την πινακίδα του οχήματος σε περίπτωση που το είδε ή το δει στο μέλλον κάποιος. Λίγο αργότερα, ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας έκανε έκκληση μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός φαρμακοποιός έδειξε και εκείνος το κλοπιμαίο και στη συνέχεια ανέφερε, πως κατευθυνόταν στο αστυνομικό τμήμα για να δηλωθεί η κλοπή. Τέλος, ο ίδιος ζήτησε από τους ακόλουθους του εάν δουν κάτι σχετικό με το αμάξι να επικοινωνήσουν.

Δείτε επίσης: Βρισηίδα Ανδριώτου: Είναι έγκυος; - Οι φωτογραφίες και η απάντηση μέσω του Instagram

Η έκκληση του Σπύρου Μαρτίκα για το αυτοκίνητο της Βρισηίδας Ανδριώτου

«Είμαι σε σοκ! Σήμερα το πρωί μας κλέψανε το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι μας. Σας παρακαλώ όσοι μπορείτε κοινοποιήστε το», έγραψε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα οι κλοπές οχημάτων έχουν αυξηθεί ραγδαία και θύμα έπεσε πρόσφατα και η Δήμητρα Αλεξανδράκη (δείτε εδώ την περιπέτεια που πέρασε).

Βρισηίδα Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας κλοπή αυτοκινήτου