Βίκυ Κάβουρα: Η τρυφερή φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της - Γύρισαν σπίτι τους μετά το εξιτήριο

Όλα σε ροζ χρώματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες μόλις ημέρες η Βίκυ Κάβουρα με τη γνωστή ηθοποιό να κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της - καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλλα (δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το εξιτήριο).

Η ηθοποιός μαζί με το νεογέννητο μωρό έχουν πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο και πλέον βρίσκονται ασφαλείς στο σπίτι τους. Προφανώς και το πρώτο διάστημα με ένα βρέφος στο σπίτι έχει αρκετές προκλήσεις και έτσι η Βίκυ Κάβουρα είναι διαρκώς δίπλα στην κόρη της.

Η φωτογραφία με την κόρη της Βίκυς Κάβουρα μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο

Το απόγευμα της Τρίτης 4/6 η Βίκυ Κάβουρα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagra. Η νέα μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πόδια της μικρής της, ενώ παράλληλα δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο το decor δίπλα από το μωρό, που είναι σε ροζ χρώματα.

Βίκυ Κάβουρα - Κόρη

Τα ευχάριστα για τον τοκετό της Βίκυ Κάβουρα έγιναν γνωστά την Παρασκευή 31/5 και λίγο αργότερα μέσα από το Happy Day έγινε άλλη μια ευχάριστη αποκάλυψη αναφορικά με το όνομα που θα πάρει η κόρη της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως η μικρή κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του ποδοσφαιριστή, η οποία λέγεται ''Ματθίλδη''. Μάλιστα η πεθερά της Βίκυς Κάβουρα μετά από επικοινωνία της με μέλος του Happy Day μετέφερε την πρώτη εικόνα που έχουν από το νεογέννητο μωρό, καθώς και σε ποιον μοιάζει. Η μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα αποκάλυψε λοιπόν, πως η κόρη του μοιάζει σε εκείνον (δείτε εδώ το βίντεο).