Θρήνος για τον Γιώργο Παπακώστα - «Μακάρι όλοι μας να φύγουμε τόσο γεμάτοι...»

Η συγκινητική ανάρτησή του στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Πακακώστας βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές τις τελευταίες ώρες με τον γνωστό σεφ - επιχειρηματία να κάνει σπαρακτικές αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση)

Την Τρίτη 4/6 ο Γιώργος Παπακώστας αποχαιρέτησε στο instagram μέσα από οικογενειακές φωτογραφίες και μερικά λόγια καρδιάς τον αγαπημένο του παππού, που έφυγε από τη ζωή. Φαίνεται, πως ο σεφ και ο παππούς του είχαν πολύ στενή σχέση με τον πρώτο να τον θαυμάζει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες, τον Δεκέμβριο του 2023 ο Γιώργος Παπακώστας αποχαιρέτησε και τον αγαπημένο του πατέρα. Έτσι λοιπόν μέσα από το κείμενο, που έγραψε ο σεφ για τον θάνατο του παππού αναφέρθηκε με πολύ συγκινητικό τρόπο και στον πατέρα του.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Παπακώστα στο instagram

«Ο παππούς που ήταν ο καλύτερος παππους του κόσμου. Καλοσυνάτος, αγαπητός, υπερλάτρευε την οικογένεια του και την γυναίκα του, τη γιαγιάκα μου τη Σταθούλα, ήταν πάντα δίπλα μας, δεν γκρίνιαζε ποτέ (εκτός και αν του βάζαμε παραπάνω φαγητό στο πιάτο) και που μέχρι πριν 2 μέρες στα σχεδόν 99 πήγαινε για περπάτημα και για να μαζέψει ρίγανη.

Και άλλα 20 χρόνια να ζούσε όλη τη γνώση και τις ιστορίες που είχε μαζέψει δεν θα προλάβαινε να μας τα πει. Μακάρι όλοι μας να φύγουμε τόσο γεμάτοι. Να μου φιλήσεις τη γιαγιάκα και τον μπαμπά μου πάπ πάπ», έγραψε ο Γιώργος Παπακώστας.


«Σήμερα ήρθε η μέρα που από μικρό παιδί απέφευγα ακόμα και να σκεφτώ. Σήμερα έφυγε ο ήρωας μου! Ο Batman μου, ο 007 μου, ο Corleone. Έχουν περάσει λίγες ώρες και ήδη αισθάνομαι ότι είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που του πήραν το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού του. Ο μπαμπάς αγαπήθηκε από πάρα πολύ κόσμο και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο συνειδητοποιώ ότι το κενό που αφήνει είναι τεράστιο.

Τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα τον αποχαιρετήσουμε στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη. Σας ευχαριστώ όλους για την θέση που έχετε στη καρδιά σας για τον άρχοντα John Pappas», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο σεφ για τον θάνατο του μπαμπά του σε ανάρτηση στις 8/12/23 στο instagram.

Γιώργος Παπακώστας πατέρας