Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρετε τι επίθεση είχα δεχτεί εγώ εκείνη την περίοδο;» - Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Θέμη Σοφό λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη Δευτέρα 3 Ιουνίου πήρε συνέντευξη από τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια γι' αυτό, γεγονός για το οποίο μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Τρίτης 4/6 (δείτε εδώ τον διάλογό τους και την ενόχλησή του).

Με αφορμή αυτό το συμβάν, προχώρησε σε μία ακόμη εξομολόγηση, κάνοντας μία αναφορά στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, ο οποίος είχε γίνει στόχος εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ως δικηγόρος του, και δεχόταν επιθέσεις όλο εκείνο το διάστημα, αλλά η απόφασή του να τον αναλάβει είχε επίπτωση και στη δουλειά της παρουσιάστριας.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον σύζυγό της Θέμη Σοφό

«Την περίοδο που είχε ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, σας θυμίζω ότι ο Θέμης ήταν ο πρώτος δικηγόρος του, ο οποίος για δικούς του λόγους αποχώρησε από την υπόθεση. Ξέρετε τι επίθεση είχα δεχτεί εγώ εκείνη την περίοδο; Παίζεις το metoo και ο σύζυγός σου υπερασπίζεται…".

Ταυτίσαμε έναν δικηγόρο, που κάνει ένα ιερό λειτούργημα. Ακόμα και ο δολοφόνος δικαιούται υπεράσπιση, δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται ο δικηγόρος με τον εντολέα. Κι όμως! Το λέω, λίγο ο κόσμος να ξέρει που εκσφενδονίζει το θυμό του, την οργή του και την τοξικότητά του», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Ο Θέμης περνάει μια φάση τα τελευταία χρόνια που...» - Η προσωπική αποκάλυψη για τον επί 13 χρόνια σύζυγό της

Σταματίνα Τσιμτσιλή για επιθέσεις λόγω του Θέμη Σοφού

Αξίζει να σημειωθεί πως τη Δευτέρα 3/6 ξεκίνησε το Εφετείο του Πέτρου Φιλιππίδη με τον ηθοποιό να δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την ενοχή του σε πρώτο βαθμό σχετικά με τις δύο απόπειρες βιασμού Ελληνίδων ηθοποιών.

Ο ηθοποιός δεν μπήκε στον δικαστικό χώρο από την κεντρική είσοδο, καθώς επέλεξε να μην προκαλέσει αντιδράσεις με την παρουσία του. Έτσι λοιπόν, μόνο η Ελπίδα Νίνου είχε παρουσία στις τηλεοπτικές κάμερες από τη μεριά του ηθοποιού.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Φανερά αδυνατισμένος στην πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά από καιρό - Στο πλευρό του η Ελπίδα Νίνου

Λίγο μετά τις 11:00 π.μ έγινε γνωστό πως η δίκη πήρε αναβολή για τις 11 Νοεμβρίου του 2024. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως το κλίμα στην δικαστική αίθουσα ήταν ήρεμο χωρίς έντονες αντιδράσεις.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες λέγεται ότι οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κίκη Πακιρτζίδου ζήτησαν αναβολή λόγω της δυσκολίας παράστασή τους. Εν τέλει, η εισαγγελέας της έδρας έκανε δεκτό το αίτημα.