Γιώργος Λιάγκας: Η αντίδραση του όταν ο Μαυρικίου σχολίασε τις φήμες πως είναι σε σχέση με την Αντωνά - «Γράφουν για σένα ότι...»

Απάντησε ή όχι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Η αντίδραση του όταν ο Μαυρικίου σχολίασε τις φήμες πως είναι σε σχέση με την Αντωνά - «Γράφουν για σένα ότι...»

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι "καυτό" θέμα συζήτησης σε πολλές εκπομπές, καθώς δημοσίευμα τον θέλει να βρίσκεται σε σχέση με την Μαρία Αντωνά λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε φωτογραφία από κοινή έξοδό τους στην Βουλιαγμένη να κάθονται δίπλα δίπλα.

Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούσε πως η δημοσιογράφος - ραδιοφωνική παραγωγός έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, και φέρεται πως ο παρουσιαστής είναι ο άντρας με τον οποίο την προχώρησε. Μάλιστα, ο Κώστας Φραγκολιάς είχε πετάξει σπόντα στον αέρα του Happy Day για έναν άντρα γνωστό που την πλησίασε με πολύ όμορφο τρόπο.

Μέχρι στιγμής ούτε ο Γιώργος Λιάγκας αλλά ούτε και η Μαρία Αντωνά έχουν απαντήσει για να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν το γεγονός.

Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκας σε αναφορά της φήμης περί σχέσης με την Μαρία Αντωνά

Πριν από λίγη ώρα όμως, όταν βγήκε μέσω Skype στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για να μιλήσει για την ολοκλήρωση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Super Κικής, έκανε μια αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

«Δηλαδή δεν μπορεί ένας άνθρωπος των media, εσύ που από το πρωί διαβάζεις που γράφουν για σένα ότι πήγες μία βόλτα και έκανες αυτό με μία κοπέλα, άρα είναι αυτό, άρα είναι εκείνο… Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να επιλέγει τι θα πει και τι θα κάνει;», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με τον Γιώργο Λιάγκα ωστόσο να μην σχολιάζει τίποτα και απλά να τον ακούει προσεκτικά.

Να σημειώσουμε πως ο παρουσιαστής ενώ κανονικά βγαίνει δημόσια στην εκπομπή του και διαψεύδει ρεπορτάζ που αφορούν το πρόσωπο του (όπως για το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1), αυτή την φορά δεν σχολίασε απολύτως τίποτα. Ωστόσο, για την προσωπική του ζωή ελάχιστες φορές έχει πάρει θέση, καθώς δεν θέλει να απασχολεί με αυτή γιατί θεωρεί ιερό τα δυο παιδιά του.