Μαρία Αντωνά: Ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα μετά τον Σοϊλέδη; - Η φωτογραφία "φωτιά" από κοινή βραδινή έξοδό τους

Στη λίμνη Βουλιαγμένης καθισμένοι δίπλα δίπλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, σχολίασαν την φήμη που κυκλοφόρησε και θέλει την Μαρία Αντωνά να βρίσκεται σε νέα σχέση μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. Μπορεί εκείνος να προχώρησε πρώτα και μάλιστα να λέγεται πως ήδη έχει χωρίσει (δείτε την σύντροφό του), ωστόσο τώρα και η δημοσιογράφος προχώρησε στη ζωή της.

Ζευγάρι Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής αποκάλυψε μια φωτογραφία που κυκλοφορεί και δείχνει την Μαρία Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα σε βραδινή έξοδό τους να κάθονται δίπλα δίπλα. Όπως είπε υπονοείται πως ο παρουσιαστής του Πρωινού φέρεται να είναι ο νέος σύντροφός της.

«Εγώ που είναι σε επικοινωνία συχνή με την Μαρία και είχαμε συζήτηση πολλές, δεν είχε τύχει να της μιλήσω να την ρωτήσω αν ισχύει. Οπότε ξεκινάω λέγοντας ότι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν ισχύει. Σήμερα ο δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι. Είναι ο Γιώργος και το Μαράκι. Υπονοεί πως αυτό είναι το ζευγάρι και η Μαρία βγαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος μετά το διαζύγιό του δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ καμία του σχέση. Έχει και δυο μικρά παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι κάνουν συχνή παρέα», είπε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Βλέπουμε δυο ανθρώπους να κάνουμε παρέα», σχολίασε λίγο αργότερα.

Λίγο αργότερα, σχολιάζοντας το θέμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή "πείραξε" τον Κώστα Φραγκολιά για ένα ρεπορτάζ που είχε πριν από μερικές ημέρες για την Μαρία Αντωνά.

«Εσύ είχες καλό ρεπορτάζ για τον Γιώργο Λιάγκα. Μήπως κάνεις και εσύ στενή παρέα», του είπε χαρακτηριστικά, με τον συνεργάτη της να λέει με χιούμορ «Δεν αισθάνομαι καλά».

Μετά του μιλούσαν από το ακουστικό και ανέφεραν το όνομα της, με τον Κώστα Φραγκολιά να φεύγει από το πλατό γελώντας.

«Η ωραία προσέγγιση που έγινε με λουλούδια; Είπε τις προάλλες ότι έγινε μια προσέγγιση από έναν άντρα, ανέφερε και λουλούδια, γνωστό, που μου έκανε εντύπωση η ευγένεια του και ο τρόπος με τον οποίο την προσέγγισε. Και μετά φωτογραφήθηκε μαζί του στο γήπεδο», εξήγησε η Τίνα Μεσσαροπούλου για να καταλάβουν όλοι τι εννοούν και γιατί γελάνε.

«Έχεις το ρεπορτάζ για αυτό δεν μιλάς;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το ότι κάνουν παρέα το ξέρω. Δεν σημαίνει κάτι αυτό», απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Είχα πει ότι η Μαρία είχε μια προσέγγιση. Μπορεί να είναι και επαγγελματική», συμπλήρωσε.