Σάκης Τανιμανίδης: «Σήμερα δεν είναι η μέρα γι' αυτά» - Η έντονη αντίδρασή του μπροστά στις κάμερες μετά από ερωτήσεις που του έκαναν

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: «Σήμερα δεν είναι η μέρα γι' αυτά» - Η έντονη αντίδρασή του μπροστά στις κάμερες μετά από ερωτήσεις που του έκαναν

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του βιβλίου του πατέρα του και οι δημοσιογράφοι που ήταν επίσης εκεί, ξεκίνησαν να του κάνουν διάφορες ερωτήσεις. Επειδή όμως πολλές δεν είχαν σχέση με τον λόγο της εξόδου του, ο ίδιος έδειξε να ενοχλείται από αυτό και δεν δίστασε να το επισημάνει.

Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε πως αν και καταλαβαίνει πως και εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους και θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα, δεν ήθελε να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο πέρα από το βήμα αυτό του μπαμπά του, τον οποίο πήγε να στηρίξει.

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης: Έτοιμος να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά - «Προφανώς και γιος θα μου...»

Η αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη στις ερωτήσεις δημοσιογράφων

«Είμαστε πολύ καλά, ήρθα γιατί ο πατέρας μου παρουσιάζει το νέο του βιβλίο για την Παναγία Σουμελά και επειδή, εκτός του ότι είναι πατέρας μου, έχουμε ζήσει πολλά στην Παναγία Σουμελά και ουσιαστικά για τέσσερις γενιές, η οικογένειά μας είναι δίπλα σε αυτή, από τον προπάππου μου ακόμα. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε. Η ποντιακή μας καταγωγή είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει», είπε αρχικά και έπειτα αποκάλυψε πως περισσότερο συμβουλεύεται τη μητέρα τους από τους δύο γονείς του, με εκείνη να δηλώσει στο πλευρό του πόσο περήφανη είναι για τον γιο της.

Στη συνέχεια, όταν οι ρεπόρτερ τον ρώτησαν για τα τηλεοπτικά του σχέδια, επισήμανε: «Σήμερα δεν είναι η μέρα για τα τηλεοπτικά. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Το εκτιμώ, αλλά σήμερα έχουμε παρουσίαση του βιβλίου για κάτι πολύ σημαντικό και θα ήθελα να επικεντρωθούμε σε αυτό», αλλά τον ρώτησαν και για την φημολογούμενη επιστροφή του World Party και αν θέλει την "επανασύνδεση" με τον Γιώργο Μαυρίδη, με τον ίδιο να λέει απλώς: «Θα το δούμε».

Δείτε επίσης: «Μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα αλλά...» - Η αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη για την σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη

Στην κάμερα του Breakfast at Star που τον πέτυχε σε άλλη χρονική στιγμή, δήλωσε: «Θα πω κάτι business. Μέχρι τη μέρα της υπογραφής δεν ισχύει τίποτα. Οπότε δεν ετοιμάζουμε World party αυτή τη στιγμή. Το έχουμε συζητήσει είπαμε, είναι μια σκέψη, αλλά το αν θα γίνει ή όχι θα το δούμε» και έπειτα επιβεβαίωσε ότι θα γίνει τρίτος κύκλος Dragons’ Den.