Δημήτρης Παπανώτας: Πετάει ''πυρά'' κατά Κασσελάκη - «Ούτε έξω από το Μαξίμου να περάσει! Είναι επικίνδυνος, αχάριστος...»

«Έχει ξεπουληθεί η κατάσταση, έχει γελοιοποιηθεί εντελώς»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Παπανώτας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 3/6 με τον γνωστό παρουσιαστή - δημοσιογράφο να μιλάει ανοιχτά κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μετά τη διαγραφή του από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε, πως ο Δημήτρης Παπανώτας έχει αλλάξει στάση απέναντι στον Πρόεδρο του κόμματος. Ο ίδιος τονίζει πως δεν επηρεάστηκε από τη διαγραφή του αλλά από όσα ακολούθησαν μετά από αυτήν.

Μπορεί ο Δημήτρης Παπανώτας να μην απάντησε ξεκάθαρα για το αν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, ωστόσο έκανε σαφές ότι θεωρεί επικίνδυνο το ενδεχόμενο να βγει κάποια στιγμή Πρωθυπουργός ο Στέφανος Κασσελάκης (δείτε εδώ τη συζήτηση που έκανε ο Παπανώτας με τον πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Με κανιβάλισαν αρκετά ορισμένοι και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Κάποιοι άλλοι με στήριξαν, όπως ο Γιώργος Λιάγκας. Από την πολιτική όμως απογοητεύτηκα, ο κανιβαλισμός στην πολιτική μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μάλιστα σε ένα αριστερό κόμμα στο οποίο υποτίθεται ότι θα έπρεπε να επικρατεί συντροφικότητα.

Μετά από την απαράδεκτη και μη τίμια συμπεριφορά απέναντί μου, εγώ είπα ότι είναι πολύ μικρή αυτή η ιστορία για να ρίξει το πολιτικό του ύψος του κ. Κασσελάκη και 15 σιώπησα. Ο ίδιος έβγαινε δεξιά και αριστερά και έδινε συνεντεύξεις και με απαξίωνε με τρόπο απαράδεκτο. Μετά τις 15 ημέρες και μετά την 3η - 4η φορά που το έκανε, είπα δεν γίνεται. Πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου, αφού δεν θα με προστατέψει κανένας άλλος.

Πάρα πολλοί σύντροφοι συμφωνούν με εμένα, ότι εδώ έχουμε ξεπουληθεί σαν κόμμα. Έχει ξεπουληθεί η κατάσταση, έχει γελοιοποιηθεί εντελώς. Το τι θα ψηφίσω εγώ και το τι δεν θα ψηφίσω δεν το έχω ομολογήσει ποτέ. Το να γίνει κάποια στιγμή ο κύριος Κασσελάκης πρωθυπουργός για εμένα είναι τραγωδία. Ένας άνθρωπος που έχει δείξει ότι είναι αχάριστος, λιπόψυχος, με ελλιπείς γνώσεις, υπερόπτης - δεν ξέρω να είδατε τι έγινε στην Ρόδο στον ραδιοφωνικό σταθμό. Είναι και επικίνδυνος, δηλαδή δεν θα τον άφηνα ούτε έξω από το Μαξίμου να περάσει», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.