Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά 8 χρόνια μετά το δυστύχημα του Παντελίδη - «Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτή την ιστορία! Ιερόδουλη να ήμουν δεν...»

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έμπαινα ξανά στο αυτοκίνητο του Παντελή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά 8 χρόνια μετά το δυστύχημα του Παντελίδη - «Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτή την ιστορία! Ιερόδουλη να ήμουν δεν...»

Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, σήμερα Δευτέρα 3/6. Η κοπέλα αναφέρθηκε στον γολγοθά που βίωσε μετά το τροχαίο που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη, ενώ ξέσπασε για τις δικαστικές διαμάχες για την δικαίωση της.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016, σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την συνδετήρια οδό του Πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού και της συνοικίας του Ελληνικού, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο Mercedes W164 ML 63 AMG το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας, ενώ νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Παντελίδης τάφηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Ένα μήνα μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του. Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.

Δείτε επίσης: «Δε θα άφηνες κανέναν να με πειράξει...» - "Γροθιά" στο στομάχι η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τα 8 χρόνια από το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη για τα 17 χειρουργεία και τις αποζημιώσεις

«Η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνω έτσι όπως ήμουν πριν. Από τα κατάγματα που είχα ακόμα πονάω. Μετά από 17 χειρουργεία πολλές βράδια παίρνω παυσίπονα για να κοιμηθώ. Στο ΚΕΠΑ μου έβγαλαν 43% αναπηρία. Δεν μπορώ να κάτσω όρθια πολλές ώρες, ούτε μπορώ να κάτσω μπροστά σε έναν υπολογιστή 8 ώρες», εξομολογήθηκε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

«Έχω αγωνία για την αποζημίωση, δεν την θέλω χρήματα για να κάνω διακοπές. Η μητέρα μου ήρθε από την Μυτιλήνη , ήρθε στην Αθήνα, άφησε την δουλειά της. Χρειαζόμουν συνεχώς κάποιον δίπλα μου», πρόσθεσε.

«Το δικαστήριο μου επιδίκασε ένα μικρό ποσό. Ο κ. Λύτρας σε δηλώσεις του είπε ότι είναι 90.000 ευρώ, αλλά είναι λιγότερα. Θεωρείται ότι φτάνουν για τα 17 χειρουργεία που έχω κάνει; Εμένα καταστράφηκε η ζωή μου», ξέσπασε.

«Δεν πούλησα στα media το πρόβλημα που μου προκάλεσε το ατύχημα, μπορούσα να το πουλήσω να με λυπηθούν. Δεν το έκανα. Δέχομαι μέχρι και σήμερα απειλές για τη ζωή μου. Δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του δυστυχήματος. Έχω μετατραυματικό στρες και φοβάμαι να ταξιδέψω».

Ενώ, αποκάλυψε πως: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την οικογένεια του Παντελή, δεν ήρθαν ποτέ να με συναντήσουν. Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτή την ιστορία, ενώ η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει από μένα 11.500 ευρώ, δικαίως τα πήρε, γιατί έτσι έβγαλε το δικαστήριο. Έχω κάνει αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμιση, για δικές τους αναρτήσεις, κάτι κρεμάλες που έβαζε η μητέρα του Παντελή».

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έμπαινα ξανά στο αυτοκίνητο του Παντελή, δεν φαινόταν μεθυσμένος. Αν δεν μείνω ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, θα πάω στον Άρειο Πάγο. Έχω περάσει πολύ δύσκολα και έχω υποστεί το μεγαλύτερο μπούλινγκ στην Ελλάδα».

Ενώ για το τελευταίο μέρος των αποζημιώσεων στο οποίο ζητάει πολλά εκατομμύρια ευρώ είπε: «Θα το φτάσω Άρειο Πάγο και δεν θα δεχτώ με τίποτα για τον Γολγοθά που πέρασα να μην αποζημιωθώ γιατί έφαγα και τρομερό bullying μετά το δυστύχημα και μέχρι σήμερα. Με βγάλανε μπήξα δείξα. Ιερόδουλη να ήμουν δεν δικαιούμαι εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι αποζημίωση;».