Στράτος Τζώρτζογλου: «Ακριβώς μετά τη Φάρμα άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη» - ''Σπάει'' τη σιωπή του για τη σκληρή μάχη που έδωσε

«Χρειάστηκε να πάρω αγωγή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στράτος Τζώρτζογλου: «Ακριβώς μετά τη Φάρμα άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη» - ''Σπάει'' τη σιωπή του για τη σκληρή μάχη που έδωσε

Ο Στράτος Τζώρτζογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 3/6 με τον ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά του σε μία πολύ εξομολογητική συνέντευξη για τα παιδικά του χρόνια μέχρι και το σήμερα.

Πολλοί μπορεί να θυμούνται τη συμμετοχή του ηθοποιού στο ριάλιτι ''Φάρμα'', ωστόσο λίγοι ξέρουν ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου, όταν βγήκε από τη Φάρμα και επέστρεψε στην κανονική του ζωή έπαθε κατάθλιψη.

Ο ίδιος λοιπόν εξομολογήθηκε, πως πέρασε μέσα από μια πολύ σκοτεινή περίοδο της ζωής του. Τότε μάλιστα ο ηθοποιός χρειάστηκε να πάρει φαρμακευτική αγωγή για να ξεπεράσει τη ψυχική ασθένεια με τον θάνατο της μητέρας του να αποτελεί έναν από τους λόγους, που νόσησε.

Δείτε επίσης: Σοφία Μαριόλα: Έσβησε τις κοινές φωτογραφίες με τον Στράτο Τζώρτζογλου - Αυτή είναι η μοναδική που έχει κρατήσει

Οι δηλώσεις του Στράτος Τζώρτζογλου για την κατάθλιψη που πέρασε

«Ο άκρατος ναρκισσισμός είναι μια αρρώστια που πολλοί ηθοποιοί μπορεί να πάσχουν ακόμη και αν το παίζουν σεμνοί και ντροπαλοί. Έχω νοσήσει από ναρκισσισμό. Έχω περάσει κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάρω αγωγή. Πέρασα δύο χρόνια σοβαρή κατάθλιψη.

Η μητέρα μου έφυγε λίγο πριν μπω στη Φάρμα και ένας από τους λόγους που μπήκα στη Φάρμα ήταν ακριβώς για να το ξεπεράσω και να πάει το μυαλό μου αλλού. Ακριβώς μετά τη Φάρμα άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη. Το πολέμησα, δεν έπαθα κατάθλιψη λόγω της Φάρμας, απλώς χρειάστηκε η αποδοχή να γίνει μέσα από τα σκοτάδια, πέρασα μια βαθιά νύχτα, η οποία όμως με βοήθησε να δω λαμπρότερα το παρών, το τι έχω στη ζωή μου και το πόσο όμορφη είναι η ζωή», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.