Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ελπίδα Νίνου: «Δεν λάκισε, ενώ ήταν κλειδαρότρυπα για την οικογένειά της»

«Πολύ κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που έλεγαν για την απιστία»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ελπίδα Νίνου: «Δεν λάκισε, ενώ ήταν κλειδαρότρυπα για την οικογένειά της»

Ξεκίνησε στο Εφετείο Αθηνών η εξέταση της έφεσης που άσκησε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην αρχική απόφαση του δικαστηρίου, μετά τις καταγγελίες για βιασμό από συναδέλφους του, καθώς και για δύο απόπειρες βιασμού. Τελικά η υπόθεση πήρε αναβολή και δείτε εδώ πότε θα εξεταστεί ξανά.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του τελευταία χρόνια και τον στηρίζει παρά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, καθώς και ευαίσθητες λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την οικογενειακή τους ζωή. Σχολιάζοντας την υπόθεση και όσα διαδραματίστηκαν στο Εφετείο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το μέρος της και ξέσπασε για τα κακεντρεχή σχόλια που άκουσε εκείνη.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες - Η υπόσχεση που έδωσε μετά την αναβολή του Εφετείου

Ο Γιώργος Λιάγκας στο πλευρό της Ελπίδας Νίνου

«Η Ελπίδα Νίνου από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του και ένα βήμα πίσω. Δεν λάκισε, δε λύγισε. Ήταν και λίγο κλειδαρότρυπα για την οικογένειά της, με εξωσυζυγικές σχέσεις και διάφορα πράγματα που ακούστηκαν τα οποία δεν είναι ωραία να ακούγονται. Θα μπορούσε να κλονιστεί η οικογενειακή πίστη, η οικογενειακή αγάπη και γαλήνη. Αυτό δεν έγινε. Η γυναίκα μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα δούλευε σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα για να προσφέρει στην οικογένεια», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού».

«Η Ελπίδα Νίνου, για μένα, πολύ κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που βγαίνανε και λέγανε, “πώς είναι δυνατόν να μένεις με τον βιαστή που σε κεράτωνε”. Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Είναι η πρώτη γυναίκα ή άντρας που μένει και στηρίζει, παρά την απιστία; Ακόμα και όταν η απιστία γίνεται δημόσιο θέαμα. Μπορείς να πεις πως μένεις, αλλά μπορείς να πεις ότι είναι αξιέπαινη που μένει και στηρίζει τον σύζυγό της και στα κάτω του», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Λιάγκας.