Μαρία Αντωνά: «Εμένα δεν μου ταιριάζανε εμφανισιακά!» - Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τον φημολογούμενο σύντροφό της

«Έχει ακουστεί συγκεκριμένος...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: «Εμένα δεν μου ταιριάζανε εμφανισιακά!» - Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τον φημολογούμενο σύντροφό της

Η Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη κράτησε μια διακριτική στάση με την ίδια να μην θέλει να προκαλεί τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Μπορεί λοιπόν η ίδια να μην μιλάει για το παρελθόν και το παρών, ωστόσο έγινε γνωστό πως έχει προχωρήσει παρακάτω (δείτε εδώ).

Πιο αναλυτικά, λέγεται ότι η ραδιοφωνική παραγωγός έχει έρθει πολύ κοντά με έναν κύριο από τον χώρο της τηλεόρασης χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται το όνομά του. Τη Δευτέρα 3/6 μάλιστα διέρρευσαν περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική ζωή της Αντωνά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου η Μαρία Αντωνά είναι πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και μάλιστα το περιβάλλον της αναφέρει, πως η ραδιοφωνική παραγωγός έχει ομορφύνει ιδιαίτερα. Κατά την προσωπική γνώμη της δημοσιογράφου δεν θεωρεί ταιριαστή την Αντωνά με τον εν λόγω κύριο, καθώς επίσης δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη η νέα σχέση της.

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: «Ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση» - Χώρισε με την Μαριλίνα Κυπαρίσση πριν καν κλείσουν τρίμηνο

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Μαρίας Αντωνά

«Πήρα κάποια τηλέφωνα και όλοι μου λένε ότι έχει ομορφύνει πολύ και ότι είναι πολύ καλά. Δεν μου λέει όμως κάποιος αν υπάρχει κάτι καινούργιο. Ότι βγαίνει, βγαίνει...λένε οι φίλοι της. Μου λένε ότι έχει ομορφύνει πάρα πολύ, ότι είναι πολύ ευδιάθετη. Ρώτησα και για τον κύριο γιατί έχει ακουστεί συγκεκριμένος. Εμένα δεν μου ταιριάζανε εμφανισιακά», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.